Incasòl

Imatge

L'INCASÒL potencia el creixement industrial de la comarca de l'Anoia

query_builder   5 octubre 2021 12:03

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL potencia el creixement industrial de la comarca de l'Anoia

  • L’empresa Romero Polo, vinculada al món de la construcció, ha comprat dues parcel.les de l’INCASÒL a Vilanova del Camí
  • La nova planta de fabricació d’aglomerat asfàltic generarà prop de 50 llocs de treball i abastirà les comarques de l’entorn de Barcelona
L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut a l’empresa Romero Polo dues parcel·les del sector d’activitats econòmiques Riera de Castellolí de Vilanova del Camí (Anoia). Les parcel·les 9 i 10 sumen una superfície de 11.813,52 m2 i un preu de venda de 767.787,80 euros.

El grup Romero Polo destinarà els terrenys a la instal·lació d’una planta per a la fabricació d’aglomerat asfàltic, amb una capacitat de producció de 240tn/h, així com unes oficines corporatives. Aquesta planta podrà abastir de forma molt competitiva  les comarques de l’Anoia, el Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, l’Alt Penedès, el Vallés, entre d’altres.

Amb aquesta indústria, es preveu la creació de 15 llocs de treball directes i fins a 30 d’indirectes.  La inversió total serà de de 2.500.000.-€.  Amb el desenvolupament d’aquesta activitat a Vilanova del Camí, Romero Polo consolida  el seu creixement  a la província de Barcelona, oferint productes fabricats de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Romero Polo és un grup empresarial familiar fundat l’any 1984. La companyia agrupa diverses activitats vinculades al sector de la construcció, oferint un servei integral d'obra i manteniment tant a organismes públics com privats, i al sector dels serveis, amb especial dedicació a la gestió global de les necessitats dels municipis. Està formada per un equip humà de 490 persones i una estructura empresarial integrada per 20 companyies que cobreixen tota la cadena de valor.

Reactivació econòmica a l’Anoia

L’INCASÒL continua impulsant l’activitat econòmica de l’Anoia amb la comercialització de parcel·les de diferents sectors que comporten l’arribada de noves inversions i llocs de treball a la comarca.

Al sector la Riera de Castellolí de Vilanova del Camí, la venda a Romero Polo és la tercera que es produeix aquest any. El passat mes d’abril les empreses Fruits Secs Torra i a Direxis Conectia, del grup de transports urbans Tugsal, van adquirí dues parcel·les que sumaven prop de 12.000 m2 de superfície i per un import total de 770.000 d’euros. A més, només resten dues parcel·les disponibles que són en fase d’adjudicació

Actualment, l’INCASÒL té terrenys disponibles al sector Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui, amb 7 parcel·les per a indústria aïllada i entre mitgeres que sumen més de 41.000 m2. I queda la darrera parcel·la en comercialització al sector Can Parera de Castellolí amb 3.000 m2 destinats a indústria entre mitgeres.

1  

Imatges

Imatge del sector

Imatge del sector 12289

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 310

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia