Mossos d'Esquadra

CME

La DGP i la Prefectura lamenten profundament la mort d'un agent de la Unitat de Subsòl mentre realitzava unes maniobres d'espeleologia al parc natural de Sant Llorenç del Munt

query_builder   5 octubre 2021 13:49

event_note Nota de premsa

La DGP i la Prefectura lamenten profundament la mort d'un agent de la Unitat de Subsòl mentre realitzava unes maniobres d'espeleologia al parc natural de Sant Llorenç del Munt

La Direcció General de la Policia i la Prefectura lamenten profundament la mort d’un agent de la Unitat de Subsòl que aquest matí ha patit una caiguda d’uns 30 metres mentre, amb altres companys, realitzaven maniobres de formació en espeleologia al parc natural de Sant Llorenç del Munt a Matadepera.

El conseller del Departament d’Interior, Joan Ignasi Elena, el director general de la Policia, Pere Ferrer, el major del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, així com d’altres comandaments policials s’han traslladat immediatament al lloc per donar suport i acompanyar els mossos afectats per l’accident.

En tenir coneixement dels fets s’han activat els serveis d’emergències. El cos de Bombers s'ha adreçat al lloc dels fets amb diverses unitats. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat al lloc un helicòpter medicalitzat, tres unitats terrestres i un metge a l’interior de l’helicòpter de bombers, així com la unitat de suport psicològic per assistir la resta d’agents i els familiars del company.

Per part del cos de Mossos d’Esquadra, s’ha activat la Unitat Canina, la Unitat d’Intervenció en Muntanya, la pròpia de Subsòl, així com la Unitat de Mitjans Aeris. La Unitat d’Intervenció en Muntanya del cos de Mossos d’Esquadra es farà càrrec de la investigació de l’accident.

La Prefectura s’ha posat a disposició de la família, i els serveis de l’Oficina d’Atenció al Mosso s’han ofert a la unitat de Subsòl per tal de fer acompanyament i donar suport.


Àrea de Comunicació, 
Barcelona, 05 d'octubre de 2021