Bombers

El conseller Elena assisteix a una nova reunió del Consell de Bombers Voluntaris

query_builder   7 octubre 2021 21:44

event_note Nota de premsa

El conseller Elena assisteix a una nova reunió del Consell de Bombers Voluntaris

  • La reunió d’avui s’ha realitzat a la sala d’actes del Casal Cultural de Matadepera
  • El Conseller ha transmès el compromís del govern per seguir apostant per aquest model global de bombers professionals i bombers voluntaris

Durant la tarda d’avui, 7 d’octubre de 2021, la sala d’actes del Casal Cultural de Matadepera ha acollit la celebració d’una nova reunió del Consell de Bombers Voluntaris, l’òrgan col·legiat d’assessorament i consulta adscrit a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), durant la qual s’han tractat diversos temes d’interès per al col·lectiu.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha assistit a la reunió i n’ha fet el parlament d’obertura, durant el qual ha remarcat la feina feta aquest estiu: "m'agradaria que els ciutadans fossin conscients del privilegi de tenir aquests serveis d'emergències", ha dit. Elena també ha transmès el compromís del govern per seguir apostant per aquest model global de bombers professionals i bombers voluntaris "que és molt positiu", i on se seguiran posant els recursos necessaris després de l'esforç dels darrers dos anys. "Seguirem posant els recursos que calgui per fer front al llançament dels serveis d'emergències del país. Tinc la convicció que serà així", ha conclòs.

La reunió ha comptat també amb l’assistència del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat, Joan Delort, que hi ha participat per primera vegada després d’accedir al càrrec. També hi ha assistit l’inspector cap del Cos de Bombers de la Generalitat, David Borrell, així com d’altres representants de la Direcció General i comandaments del Cos. En representació dels bombers voluntaris hi han assistit membres de les Regions d’Emergències escollits democràticament.

Pel que fa al contingut de la reunió, ha versat sobre l’estat de la convocatòria en curs, la previsió de la propera i la disponibilitat i activació dels parc, entre d’altres. També s’ha parlat de la situació general de l’activitat mínima per al manteniment de la condició de bomber voluntari, així com també de la situació dels bombers voluntaris de la secció activa. A més, el Consell ha aprovat les mesures d’atenció psicològica per part del Departament d’Interior en casos d’assetjament i s’ha acordat activar el grup de treball per revisar les bases per a la propera convocatòria.

Cerdanyola del Vallès, 7 d’octubre de 2021

21.30 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia