Empresa i Treball

Dissenys LR3

MODA

Segona jornada d'emissions de 080 Barcelona Fashion

query_builder   26 octubre 2021 20:50

event_note Nota de premsa

MODA

Segona jornada d'emissions de 080 Barcelona Fashion

Custo Bcn
Dissenys Custo Barcelona
  • EIKO AI, CUSTO BARCELONA, ANTONIO MARCIAL, LOLA CASADEMUNT BY MAITE i LR3 - LOUIS RUBI han protagonitzat la segona jornada dels Fashion Show Films de la 28a edició de 080 Barcelona Fashion a l’excepcional emplaçament de l’Espai XC, obra de l’escultor català de renom internacional, Xavier Corberó

Important: els materials gràfics (fotos i vídeos) estaran disponibles al web https://080barcelonafashion.cat/ 15 minuts aproximadament després de la seva emissió.


Descarrega aquí el vídeo resum de la jornada

080 Barcelona Fashion continua amb la seva 28a edició amb la segona jornada d’emissions dels Fashion Show Films. Les propostes de les firmes EIKO AI, CUSTO BARCELONA, ANTONIO MARCIAL, LOLA CASADEMUNT BY MAITE i LR3 - LOUIS RUBI han presentat les seves propostes creatives a l’excepcional emplaçament de l’Espai XC, obra de l’escultor català de renom internacional, Xavier Corberó.

EIKO AI, CUSTO BARCELONA, ANTONIO MARCIAL, LOLA CASADEMUNT BY MAITE i LR3 - LOUIS RUBI a la segona jornada de 080 Barcelona Fashion

Fashion Show film Eiko Ai

La segona jornada del certamen de moda digital ha estat inaugurada per la col·lecció Nymph Aura d’Eiko Ai. Amb aquesta nova proposta, la dissenyadora explica una història de criatures màgiques que habiten als boscos i que tenen una aura mística. Nymph Aura està dirigida a la dona d’avui: una dona cosmopolita, inspiradora i sensual que busca connectar amb la bellesa natural de la terra i viure en el moment present.

Les siluetes que formen part d’aquesta nova col·lecció s’inspiren en els looks dels anys 90 i els 2000, barrejats amb aures de nimfa, tot creant una col·lecció amb un estil sofisticat, delicat i casual. Velluts, setins, brillantors, organdí i teixits vaporosos es manifesten a Nymph Aura a través d’una paleta de colors de cels rosats i verds foscos del bosc, que transmeten positivisme, vida natural i llum daurada.

Dissenys eiko ai
Dissenys eiko ai

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

Fashion Show film de Custo Barcelona

Seguidament, la marca Custo Barcelona ha presentat I am the Power, una col·lecció que pretén mostrar la força que tenen les dones a l’interior. L’estil i la creativitat de Custo Barcelona es mostren en aquesta nova col·lecció formada per siluetes basades en allò experimental que segueixen una paleta cromàtica inspirada en la lluentor i en colors com en negre, el vermell i el borgonya. Els vestits i els plomissols són les peces claus de I am the Power, tota una autoafirmació personal que anima a superar situacions difícils i a pujar l’energia.

Dissenys Custo Barcelona
Dissenys Custo Barcelona

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

Fashion Show film d’Antonio Marcial

El dissenyador Antonio Marcial ha presentat la seva col·lecció Cruel and Soft, una reflexió sobre la violència com a element característic de l'ésser humà, sobretot la violència autoinfligida i la que s’infligeix als altres. Seguint l’estil jove, fresc i elegant d’Antoni Marcial, aquesta nova col·lecció compta amb fortes inspiracions artístiques: les seves siluetes tenen com a referent l’obra artística de Lenore Tawney i la seva paleta cromàtica s’inspira en l’obra artística d’Ida Applebroog.

Cruel and Soft és una col·lecció genderless amb un Fashion Film que convida a reflexionar, i que mostra aquesta confrontació amb un mateix i entre persones. Els tons ataronjats, les jaquetes de cossatge curt i els outfits de lli rosa són els protagonistes de la nova proposta d’Antonio Marcial.

Dissenys Antonio Marcial
Dissenys Antonio Marcial

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

Fashion Show film de Lola Casademunt by Maite

La marca Lola Casademunt by Maite, amb més de 40 anys de recorregut, ha presentat la col·lecció Urban New Western, que compta amb influències de la mítica pel·lícula “Cowboy de mitjanit” i l’estètica dels anys 70. Totes les peces de la nova col·lecció tenen l'objectiu de destacar i il·luminar a qui les llueix, i segueixen aquest estil versàtil dedicat a satisfer a la dona actual tan característic de Lola Casademunt by Maite.

La paleta cromàtica d’Urban New Western està formada per colors western portats a l’univers de Lola Casademunt by Maite; colors vibrants com el rosa, el verd i el vermell es manifesten en peces com les armilles de pell eco amb tatxes de colors, les maxi bosses i els pantalons palazzo. Una proposta colorista amb inspiració dels 70 portada al segle XXI.

Dissenys de Lola Casademunt by Maite
Dissenys de Lola Casademunt by Maite

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

Fashion Show film LR3 -  Louis Rubi

La segona jornada de 080 Barcelona Fashion Digital Edition ha finalitzat amb LR3 - Louis Rubi, que persegueix trencar totes les restriccions que poden tenir les persones a l’hora de vestir-se i animar-los a vestir amb allò que els fa feliços, mostrant com la mateixa peça canvia en funció de la persona que la porta. Aquesta nova col·lecció, enfocada a l’hivern, presenta peces impregnades per l’ADN de la marca, on el volum, les proporcions i el moviment hi són sempre presents. La paleta de colors de la col·lecció de LR3 és un joc de colors engammats que en principi són oposats: una base de colors naturals com el nude, el taupe, la xocolata, l'oliva o el camel barrejats amb el fúcsia, el maragda o el groc. Les peces d’exterior i els conjunts de tres peces són els protagonistes de la nova col·lecció feta amb llana verge i polièster 100%.

Dissenys LR3
Dissenys LR3

Visualitza aquí el Fashion Show Film

Descarrega les imatges de Look Book

Descarrega les imatges d’ambient del Fashion Show Film

Patrocinadors i firmes col·laboradores de la 28a edició de 080 Barcelona Fashion

Aquesta edició compta amb les següents marques patrocinadores i col·laboradores que donen suport al projecte de 080 Barcelona Fashion:

Patrocinador principal: Clearpay, el mètode de pagament ajornat en el sector de la moda.

També són firmes patrocinadores  Kevin Murphy (perruqueria oficial) i Thuya Professional Line (manicura oficials). Per la seva banda, participen com a col·laboradors M·A·C Cosmetics (maquillatge oficial), Garmin (rellotge oficial), Thuya Formació Professional (equip de maquillatge), Rowenta (planxat i eines d’higienització),  Ghd (eines de pentinat) Font Vella (aigua oficial) i La Roca Village (destinació de shopping oficial).

Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

 

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Twitter: @empresacat

 

12  

Imatges

Dissenys Custo Barcelona

Dissenys Custo Barcelona 2097

Dissenys LR3

Dissenys LR3 1243

Disseny Antonio Marcial

Disseny Antonio Marcial 1395

Disseny Antonio Marcial 2

Disseny Antonio Marcial 2 990

Dissenys Custo Barcelona 2

Dissenys Custo Barcelona 2 670

Dissenys Custo Barcelona 3

Dissenys Custo Barcelona 3 595

Disseny Eiko ai

Disseny Eiko ai 623

Disseny Eiko ai 2

Disseny Eiko ai 2 491

Disseny Lola Casademunt by Maite

Disseny Lola Casademunt by Maite 536

Disseny Lola Casademunt by Maite 2

Disseny Lola Casademunt by Maite 2 655

Disseny LR3 2

Disseny LR3 2 2263

Disseny LR3 3

Disseny LR3 3 2360