Bombers

Un home mor en l'incendi d'un vuitè pis a Badalona (Barcelonès)

query_builder   26 octubre 2021 10:02

event_note Nota de premsa

Un home mor en l'incendi d'un vuitè pis a Badalona (Barcelonès)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 08.12h d’un incendi en un vuitè pis a l’Avinguda del Maresme 152, al barri de Sant Roc de Badalona.

Els Bombers de la Generalitat han activat set dotacions, i s’ha sol·licitat també l’ajuda dels Bombers de Barcelona. A l’arribada dels Bombers han trobat un home que s’havia precipitat des del vuitè pis, i ha resultat mort malgrat els esforços del Servei d’Emergències Mèdiques.

Un cop els Bombers han accedit a l’habitatge han extingit el foc a les 08.39h, i el pis ha cremat totalment. No hi havia ningú més a l’habitatge, i els veïns del costat i del setè pis es trobaven confinats dins dels respectius pisos. El SEM ha atès a 6 persones.

En el dispositiu de Bombers de la Generalitat hi han treballat tres autobombes, una autoescala i tres unitats de personal i càrrega. Els Bombers de Barcelona també hi ha actuat amb dos tancs, una autoescala i una unitat de personal i càrrega. Per part del Servei d’Emergències Mèdiques hi han destinat sis unitats SEM i una unitat psicològica, els Mossos d’Esquadra hi eren amb quatre dotacions i la Guàrdia Urbana de Badalona també hi ha treballat.

Cerdanyola del Vallès, 26 d'octubre de 2021

9.30 hores