Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

DAAc

Primera reunió presencial de la Taula de Voluntariat Ambiental del Parc Natural del Delta de l'Ebre

query_builder   29 octubre 2021 11:00

event_note Nota de premsa

Primera reunió presencial de la Taula de Voluntariat Ambiental del Parc Natural del Delta de l'Ebre

Un moment de la reunió
La Taula de Voluntariat Ambiental del Parc Natural del Delta de l'Ebre s'ha reunit per primera vegada presencialment a l'Ecomuseu del Parc Natural de Deltebre

La Taula de Voluntariat Ambiental del Parc Natural del Delta de l’Ebre s’ha reunit per primera vegada presencialment a l’Ecomuseu del Parc Natural de Deltebre. Aquest ens es va constituir formalment el 10 de desembre de 2020 i des de llavors només ha anat treballant amb trobades a distància.

 

Els objectius d’aquesta reunió són presentar el pla de comunicació interna i externa de la Taula de Voluntariat, valorar l’ampliació de l’abast territorial del Parc Natural dels Ports, fer un balanç conjunt de les accions i els projectes executats durant aquest 2021 i preparar una pròxima Jornada de Voluntariat conjunta entre els parcs de Catalunya, prevista per al cap de setmana de l’11 i 12 de desembre, en el marc del Dia Internacional del Voluntariat.

 

 

Voluntaris duent a terme un acció de recollida de brossa a la platja
Voluntaris recollint de brossa en una de les platges del Parc Natural del Delta de l'Ebre

La Taula de Voluntariat del Parc Natural del Delta de l’Ebre és un mitjà de coordinació de les diferents entitats que realitzen accions de voluntariat ambiental al Parc Natural del Delta de l’Ebre. La seva funció se centra a establir una comunicació entre les entitats i el Parc que sigui eficient, executiva i bidireccional.

 

Els membres de la Taula són 10: Associació de Voluntaris del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Associació Ornitològica PICAMPALL de les Terres de l’Ebre, Fundació Catalunya - La Pedrera, Fundació Plegadís, GEPEC – EdC, Grup Verd, l’Omeda, Institut Català d’Ornitologia (ICO), SEO/BirdLife, Societat Catalana d’Anellament i Camp d’Aprenentatge del Delta de l’Ebre.

 

La Taula de Voluntariat és oberta a entitats sense ànim de lucre d’àmbit local o comarcal que duen a terme, periòdicament, accions de voluntariat ambiental en l’àmbit del Parc Natural i/o del conjunt del Delta de l’Ebre. També a entitats que tinguin previst iniciar accions de voluntariat, i altres entitats d’abast provincial o nacional que duen a terme projectes i accions de voluntariat ambiental en l’àmbit del Parc Natural i/o del conjunt del delta de l’Ebre.

2  

Imatges

Primera reunió presencial de la Taula del Voluntariat Ambiental del Parc Natural del Delta de l'Ebre

Primera reunió presencial de la Taula del Voluntariat Ambiental del Parc Natural del Delta de l'Ebre 180

Voluntaris durant un acció de recollida de brossa duta a terme al PN del Delta de l'Ebre

Voluntaris durant un acció de recollida de brossa duta a terme al PN del Delta de l'Ebre 65