Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana detenen a Barcelona tres persones en un local d'oci nocturn de Sant Martí

query_builder   19 novembre 2021 14:51

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana detenen a Barcelona tres persones en un local d'oci nocturn de Sant Martí

  • Aquest matí s’ha dut a terme un dispositiu conjunt amb inspectors de Treball en un bar que funcionava com a after i generava problemes de convivència i molèsties veïnals

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de Barcelona i de la Guàrdia Urbana de Barcelona, acompanyats per inspectors de treball han portat a terme aquest matí una inspecció conjunta en un local del carrer Enamorats del districte de Sant Martí que funcionava com a after i que generava molèsties i problemes de convivència a la zona.

Fruit de la intervenció s’han detingut tres persones (dues per un presumpte delicte de salut pública i la tercera per requeriment judicial). Els agents han realitzat 18 denúncies per tinença de substàncies estupefaents; per realitzar una activitat que no s’ajusta a la seva llicència; per no disposar de limitador de so; mal funcionament de les instal•lacions de protecció contra incendis; excedir l'aforament permès; per permetre fumar a l'espai públic en contra dels termes establerts per les autoritats competents per fer front a la crisis sanitària; i pel mal estat de conservació del local amb incomoditat greu als usuaris. Els inspectors de treball també han localitzat quatre treballadors sense contracte.

Aquest dispositiu conjunt és fruit de la coordinació entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana amb el Departament d’Inspecció de Treball i Seguretat Social per posar fi a les molèsties reiterades que provocava el local als veïns i veïnes de la zona realitzant una activitat que no estava permesa segons la llicència de la qual disposava.

 

 

Àrea de Comunicació

Barcelona, 19 de novembre de 2021