President

Inauguració expo Fundesplai

El president Aragonès inaugura l'exposició "Menja, Actua, Impacta" sobre alimentació sostenible i saludable

query_builder   20 novembre 2021 16:10

event_note Nota de premsa

El president Aragonès inaugura l'exposició "Menja, Actua, Impacta" sobre alimentació sostenible i saludable

  • La mostra és una iniciativa de Fundesplai i té com a objectiu contribuir al canvi de mentalitat necessari per transformar l’actual sistema alimentari

 

Inauguració expo Fundesplai

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha inaugurat aquest migdia l’exposició “Menja, Actua, Impacta”, una gran mostra sobre alimentació sostenible i saludable, organitzada per la Federació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) i instal·lada a la seu d’aquesta entitat, al Prat de Llobregat.

Aquesta mostra s’integra en el programa d’activitats de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible que ostenta la ciutat de Barcelona aquest any 2021. L’exposició té com a objectiu contribuir al canvi de mentalitat col·lectiva, que és necessari per transformar l’actual sistema alimentari en un altre que asseguri un futur saludable per a les persones i el planeta.

Amb l’exposició “Menja, Actua, Impacta” s’ha inaugurat també l’ampliació de la seu de Fundesplai. Es tracta d’unes obres que inclouen un nou espai multifuncional, un nou centre de formació i un nou mòdul de l’alberg, augmentant la superfície construïda de l’entitat fins als 22.000 metres quadrats.

A l’acte han participat també l’alcalde d’El Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, i el president de Fundesplai, Josep Gassó.

5  

Imatges

Visita Expo (1)

Visita Expo (1) 3648

Visita expo (2)

Visita expo (2) 3616

Visita expo (3)

Visita expo (3) 3360

Visita expo (4)

Visita expo (4) 3360

Visita expo (5)

Visita expo (5) 3328