Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un home buscat per un jutjat de Marbella per un delicte estafa

query_builder   22 novembre 2021 10:32

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un home buscat per un jutjat de Marbella per un delicte estafa

. Els detingut té antecedents per amenaces, delictes contra l’ordre i la seguretat expedit per Alemanya i estafa. A més estaria relacionat amb investigacions internacionals vinculades amb blanqueig de capitals

. Els Mossos d’Esquadra obren una investigació per esclarir els motius pels quals l’home, que aquest matí ha passat a disposició judicial, es trobava a la ciutat de Barcelona  

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella han detingut un home, de nacionalitat francesa i 45 anys, arran d’una ordre judicial de recerca i detenció emesa per un jutjat de Marbella en relació amb un delicte d’estafa. La detenció es va realitzar ahir després que a través de la Sala Regional de Barcelona, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana fossin requerits pels responsables d’un hotel del districte ja que s’acabava d’instal·lar un client a qui segons l’aplicació que existeix entre la policia i els establiments hotelers, li constava una ordre de recerca i detenció per la policia.

Els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets i van contactar amb la persona que els va permetre l’accés a la seva habitació on també hi havia dues noies que l’acompanyaven. Els mossos van informar l’home, que es va acreditar amb un document de Polònia, que quedava detingut per un delicte d’estafa arran d’una ordre de recerca i detenció emesa per un jutjat de Marbella. El detingut va explicar que era empresari i que sovint l’empresa per  a la qual treballava no abonava les factures però que amb posterioritat ho acabava fent.

L’home va se traslladat a dependències policials on els agents van comprovar que l’arrestat també tenia activa una alerta internacional d’Alemanya ja que estava sent investigat per un jutjat d’aquest país. El detingut té antecedents per amenaces, estafa i delictes contra l’ordre i la seguretat expedit per Alemanya i estaria relacionat amb investigacions internacionals relacionades amb blanqueig de capitals.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els motius pels quals l’home, que aquest matí passa a disposició judicial, es trobava a la ciutat de Barcelona.

Aquest matí, el detingut ha estat traslladat a dependències judicials en un dispositiu conduït per agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Barcelona que han garantit la seguretat de la conducció.  

 

Àrea de Comunicació
Barcelona, 22 de novembre de 2021