Protecció Civil

Protecció Civil tanca l'Alerta del pla INUNCAT

query_builder   24 novembre 2021 20:08

event_note Nota de premsa

Protecció Civil tanca l'Alerta del pla INUNCAT

  • El Pla queda en situació de Prealerta perquè aquest vespre encara s’esperen tempestes que localment poden superar el llindar d’intensitat
  • Degut a l’acumulació d’aigua dels darrers dos dies es recomana extremar la precaució en punts baixos

Protecció Civil de la Generalitat dona per finalitzada la fase d’Alerta del Pla INUNCAT, un cop passat l’episodi de precipitacions intenses, d'acumulació d’aigua i per mal estat de la mar. El Pla INUNCAT queda ara en situació de Prealerta perquè aquest vespre encara s’esperen tempestes que localment poden superar el llindar d’intensitat. Degut a l’acumulació d’aigua dels darrers dos dies es recomana extremar la precaució en punts baixos.

Durant tot l’episodi de precipitacions, el telèfon d’emergències CAT112 ha rebut un total de 561 trucades. La distribució geogràfiques de les trucades ha estat:

Per comarques: Baix Ebre 114,Tarragonès 113, Barcelonès 63, Montsià 41, Vallès Occidental 41, Baix Camp 31, Ribera d’Ebre 13, Bages 12, Baix Penedès 12 i Noguera 12.

Per municipis: Tarragona 62, Deltebre 40, Tortosa 36, Barcelona 33, Reus 27, L’Hospitalet de Llobregat 16, Constantí 14, Roquetes 14, La Canonja 13 i Terrassa 13.

Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat han rebut 454 avisos durant aquest episodi d’aiguats i ventades. La gran majoria (264) es van donar durant el dia d’ahir a la Regió d’Emergències de Tarragona i la Regió d’Emergències de Terres de l’Ebre. Els serveis més destacats van correspondre a diversos salvaments de persones atrapades dins de cotxes en indrets amb molta aigua acumulada. Per sort, cap de les persones rescatades va patir danys de consideració. La resta de serveis van correspondre, en gran mesura, a inundacions i elements caiguts a la via pública.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia