Incasòl

Terrenys Rubí

L'INCASÒL ven a Mercadona uns terrenys del sector Ampliació de Can Sant Joan de Rubí

query_builder   30 novembre 2021 11:54

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL ven a Mercadona uns terrenys del sector Ampliació de Can Sant Joan de Rubí

  • La companyia de supermercats invertirà 5,6 milions d’euros en una nova botiga que preveu obrir durant el darrer trimestre de 2022
L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa Mercadona han signat l’escriptura de compravenda d’uns terrenys del sector Ampliació Can Sant Joan de Rubí (Vallès Occidental) on, a futur, s’obrirà un nou supermercat. Els terrenys tenen una superfície global de 5.536 m2 de sòl i 10.705.74 m2 de sostre.

Mercadona preveu construir-hi un nou supermercat de 1.700 m2 de sala de vendes que obrirà amb el nou model de botiga eficient que la companyia està implantant a tota la cadena. Pel que fa a l’aspecte mediambiental, aquesta nova generació de supermercat permetrà reduir fins a un 40 % el consum energètic respecte el model d’una botiga convencional.

Amb una inversió de 5,6 milions d’euros es preveu que el nou supermercat obri les portes durant el darrer trimestre de 2022.

Terrenys disponibles en un eix econòmic i residencial consolidat 

El sector Ampliació de Can Sant Joan, està a tocar de la B-30, el més important corredor econòmic i exportador d’Espanya i al costat d’un dels sectors d’activitat econòmica amb més prestigi de Catalunya on estan situades empreses com Deutsche Bank, Roche, Hewlett Packard, Catalana-Occidente o Banc de Sabadell.

Actualment, l’INCASÒL té una parcel·la disponible en aquest sector, amb un total de 1.241,15 m2 de sostre, destinats a usos comercials, oficines, hotelers, esportius, sanitaris, laboratoris, assistencials i educatius.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 587

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia