Empresa i Treball

emt

Conseller Torrent: "El Govern s'ofereix a mediar per trobar una solució al tancament de Mahle"

query_builder   1 desembre 2021 12:16

event_note Nota de premsa

Conseller Torrent: "El Govern s'ofereix a mediar per trobar una solució al tancament de Mahle"

  • El titular d’Empresa i Treball ha explicat durant la seva intervenció que “treballem per no perdre teixit industrial a la comarca del Garraf i per preservar els drets dels treballadors”
  • Torrent ha criticat que l’empresa va comunicar la decisió de tancament només 48 hores abans i ha assegurat que “així no s’exerceix la responsabilitat social cap als treballadors”
emt

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat aquest matí durant una resposta parlamentària que “el Govern s’ha ofert tant a l’empresa com als sindicats a mediar per trobar una solució a la decisió de tancament de Mahle a Vilanova i la Geltrú”. 

El titular d’Empresa i Treball ha explicat durant la seva intervenció que “treballem per no perdre teixit industrial a la comarca del Garraf i per preservar els drets dels treballadors”. Així, el conseller ha expressat el seu suport als 345 treballadors i treballadores i ha afirmat que “des de que vam saber la decisió de tancar la planta, el Govern ja ha parlat tant amb representats dels treballadors com de l’empresa”.

En aquest sentit, Torrent ha criticat que l’empresa va comunicar la decisió de tancament només 48 hores abans. “No ens podem assabentar 48 hores abans de la decisió d’una empresa de tancar i amb tant poc marge fins que cessin l’activitat; així no s’exerceix la responsabilitat social cap als treballadors”, ha dit.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia