Territori

mirador núria urbanisme

Territori autoritza la construcció d'un mirador al llac de la Vall de Núria

query_builder   1 desembre 2021 14:48

event_note Nota de premsa

Territori autoritza la construcció d'un mirador al llac de la Vall de Núria

  • La infraestructura, que tindrà una recorregut de 30 metres, està promoguda per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
Núria
La Comissió territorial d’urbanisme de Girona, presidida pel director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha aprovat avui la construcció d’un mirador al llac de la Vall de Núria. La construcció està promoguda per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i ha estat tramesa a la Comissió per l’Ajuntament de Queralbs.

El projecte preveu la construcció d’una estructura recolzada puntualment sobre el terreny que suporta un forjat que permet recórrer un tram de 30 metres des de les proximitats de l’estació del Viacrucis fins als roquissars de sobre el llac.

 

L’actuació no suposarà pràcticament cap moviment de terres, ja que l’estructura sobrevola el terreny actual. Tampoc suposa la tala de vegetació propera al discórrer per una zona que no hi ha pins. Els materials utilitzats en la infraestructura seran la fusta natural i l’acer cortén.

 

A més d’un mirador per difondre els valors paisatgístics i naturals de l’entorn, també es vol que esdevingui un punt de trobada on retre memòria als traspassats pels efectes de la recent pandèmia.

2  

Imatges

Imatge

Imatge 100

Imatge

Imatge 99

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 222

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia