Educació

HC EDUCACIÓ

El conseller d'Educació encarrega al Consell Superior d'Avaluació un informe sobre l'ús del català a 6è de primària

query_builder   2 desembre 2021 21:05

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació encarrega al Consell Superior d'Avaluació un informe sobre l'ús del català a 6è de primària

  • A aquest encàrrec, s’hi suma també una avaluació del Pla de promoció de la llengua catalana als centres educatius
  • Així ho ha anunciat Gonzàlez-Cambray en seu parlamentària aquesta tarda
HC CAMBRAY

El conseller d’Educació, JosepGonzàlez-Cambray, ha anunciat aquesta tarda en seu parlamentària que ha encarregat al Consell Superior d’Avaluació un informe sobre l’ús del català a sisè de primària i també una avaluació del Pla de promoció de la llengua catalana als centres educatius.

 

Tal com ha manifestat Gonzàlez-Cambray, “com a conseller he demanat al Consell Superior d’Avaluació que aquest informe i aquesta tasca –que s’ha fet a quart d’ESO- també es faci a partir d’aquest curs escolar a sisè de primària, aprofitant que també es fan les proves de competències bàsiques, per veure com estan els usos lingüístics en aquest curs de primària”.

 

El titular d’Educació ha exposat que “el Consell Superior d’Avaluació també ha rebut l’encàrrec d’avaluar el Pla de promoció i impuls de la llengua catalana”. En aquest sentit, ha explicat que “totes les polítiques publiques han de ser avaluables: nosaltres les planifiquem, les posem en pràctica, les aterrem i després hem de ser capaços d’avaluar-les, millorar-les, estandarditzar-les i escalar-les”.

 

 

 

2 de desembre de 2021