Direcció General de Comunicació

Comunicat referent al tall de servei entre Terrassa Nacions Unides i Sant Cugat

query_builder   3 desembre 2021 20:27

event_note Nota de premsa

Comunicat referent al tall de servei entre Terrassa Nacions Unides i Sant Cugat

A conseqüència d’una esllavissada que s’ha produït avui a les 16.30 hores a la sortida del túnel de l’estació de Terrassa Rambla, ha quedat afectat el servei de trens de la línia Barcelona-Vallès. L’esllavissada, que ha afectat les dues vies, només ha provocat danys materials.

 

El despreniment ha afectat també la catenària i el servei de trens s’ha hagut d’interrompre entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa Nacions Unides, on s’està oferint servei de bus alternatiu. Entre Sant Cugat i Plaça Catalunya, el servei de trens funciona però amb els horaris alterats. FGC treballa per restablir els horaris en aquest tram i obrir, les pròximes hores, el servei fins a Les Fonts. Aquesta previsió també inclou Terrassa, on es treballa per restablir el servei de trens entre les estacions de la ciutat. Entre Les Fonts i Terrassa Rambla es mantindrà el servei de bus alternatiu fins que la zona estigui plenament operativa.

 

En paral·lel, els equips de Ferrocarrils desplaçats al lloc de l’esllavissada estan avaluant la situació per poder planificar la neteja i estabilització de la zona i investigar les causes.

 

 

 

3 de desembre de 2021

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia