Bombers

Dues persones han perdut la vida en l'incendi d'un habitatge a Vilassar de Mar

query_builder   6 desembre 2021 09:45

event_note Nota de premsa

Dues persones han perdut la vida en l'incendi d'un habitatge a Vilassar de Mar

  • L’incendi ja està controlat, i els Bombers de la Generalitat hi treballen 16 dotacions
  • A Esplugues de Llobregat, els Bombers també treballen en un incendi que ha afectat diversos vehicles en un pàrquing i patis interiors, sense produir danys personals

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 6.45 hores d’aquest matí de l’incendi d’un habitatge al carrer d'Ocata, de Vilassar de Mar, que des de les 09.19 hores està controlat. En rebre l’avís, immediatament han activat fins a 16 dotacions que, en arribar, han comprovat que el foc estava totalment desenvolupat i afectava bàsicament el setè pis de l’edifici (de planta baixa més deu pisos), tot i que el foc s’havia propagat per alguns tendals de la façana. Ràpidament, han iniciat les tasques d’extinció tant des de l’interior de l’habitatge com des de l’exterior. En accedir a l’interior del pis 7è 2a han localitzat els cossos sense vida d'un matrimoni, un home i una dona d’edat avançada que vivien en aquest pis.

Els Bombers han procedit a revisar la resta d’habitatges de l’edifici i han evacuat a una quarantena de persones. Quan les condicions de seguretat ho han permès, han confinat d’altres veïns.

Fins al lloc també s’hi han desplaçat 6 dotacions Mossos d’Esquadra i 6 unitats dels Sistema d’Emergències Mèdiques, entre d’altres cossos de seguretat.


Incendi de diversos vehicles en un pàrquing d’Esplugues de Llobregat

D’altra banda, 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en l’incendi que ha afectat diversos vehicles a l’interior d’un pàrquing del carrer de Francesc Llunell, 11, d’Esplugues de Llobregat, que no ha produït cap dany personal. En aquest servei, l’avís del qual s’ha rebut a les 4.01 de la matinada, el foc ha cremat diversos vehicles que estaven estacionats a diverses de les plantes subterrànies de l’aparcament. El foc també ha afectat mobiliari divers de les terrasses interiors.

Els Mossos d’Esquadra han treballat en aquest servei amb 6 unitats. El SEM, per la seva banda, n’ ha destinat 4 unitats.

 

Cerdanyola del Vallès, 6 de desembre de 2021

10.00 hores