Palau Robert

arbre

Ambient festiu i activitats creatives per als més menuts

Palau Robert s'afegeix a la il·lusió del Nadal i planta un avet de 5 metres

query_builder   7 desembre 2021 09:25

event_note Nota de premsa

Ambient festiu i activitats creatives per als més menuts

Palau Robert s'afegeix a la il·lusió del Nadal i planta un avet de 5 metres

Aquestes Festes, les instal·lacions del Palau Robert es vesteixen de gala per acollir un Nadal que ha de ser reparador, il·lusionant i pensat per al gaudi dels infants i el benestar de les famílies.

arbre

Després d’un any complicat per la persistència i les limitacions imposades per la pandèmia, la ciutadania, i en especial la infància, es mereix i necessita alegria, creativitat positiva i un ambient que convidi a encetar el 2022 amb energia renovada.

A partir del proper dia 9 de desembre, el Jardí de Palau Robert aixoplugarà un gran arbre de Nadal; la florista i artista barcelonina Maria Ponsà, donarà contingut i significat als diferents elements vegetals que l’acompanyaran.

En paraules seves, “tots som branques d’un mateix arbre, que és símbol d’unió i d’integració. L’avet del Palau Robert acull troncs i branques de diferents espècies d’arbres, cadascun d’ells amb unes qualitats especials, diferents morfologies i orígens diversos. Al llarg de la història, són moltes les situacions i llegendes que s’ubiquen al voltant dels arbres, però totes tenen un denominador comú: ens acullen, ens protegeixen i ens donen força. Sis diferents tipus d’arbre –l’avet, el roure, la palmera, l’olivera, l’alzina i la magnòlia-- formaran part d’aquest homenatge; un arbre obert a tots i on tothom hi té cabuda”.

Maria Ponsà fa seva la cita d’un dels seus inspiradors, el Mestre Thich Nhat Hanh: “El fet que un arbre és un arbre és molt important per a nosaltres. Ens beneficiem molt del fet que l’arbre sigui arbre. De la mateixa manera, una persona hauria de ser una persona. Si una persona és veritablement una persona que viu feliç i somrient, llavors tots nosaltres, tot el món es beneficiarà d’aquesta persona. Una persona no ha de fer moltes coses per a salvar el món. Una persona ha de ser una persona. Això és el fonament de la Pau”.

També s’il·luminarà el Jardí i l’edifici principal per donar calidesa i un ambient festiu i nadalenc al conjunt, i s’organitzaran activitats i tallers culturals i creatius, --que ben aviat s’anunciaran--, pensats per als infants i les famílies, coincidint amb els dies de vacances escolars.

Amb aquestes actuacions i altres sorpreses, el Palau Robert vol contribuir a una celebració que recuperi l’esplendor tradicional, però també convidar les famílies a sortir plegats, a gaudir i a retrobar tota l’alegria del Nadal i tota l’esperança d’un 2022 ple de bones promeses.

3  

Imatges

Arbre

Arbre 190

Arbre

Arbre 125

Arbre

Arbre 158