President

Rubén Moreno

El president agraeix al sector de l'alimentació i la distribució el "seu compromís i professionalitat" durant la pandèmia

query_builder   9 desembre 2021 15:54

event_note Nota de premsa

El president agraeix al sector de l'alimentació i la distribució el "seu compromís i professionalitat" durant la pandèmia

El cap de l'Executiu durant la visita a Caprabo. (Fotografia: Rubén Moreno){"name":"2021/12/09/15/53/2fad8bde-7514-480e-ab46-6e14a92a6c1a.jpg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":"139"}

  • El cap de l’Executiu remarca el dinamisme del mercat català i assegura que el país es pot marcar com a objectiu “ser una de les potències alimentàries d’Europa”
  •  Aragonès ha visitat aquest matí la nova plataforma de productes frescos de Caprabo al ZAL Port

El president de la Generalitat, Pere Aragonès ha volgut agrair al sector de l’alimentació i la distribució “la professionalitat i el compromís, tant d’empresaris com de treballadors”, durant els mesos més durs de la pandèmia, perquè, gràcies a ells, hi va haver en tot moment disponibilitat de productes. “Quan tot el món va tancar, i tocava protegir-se, aquest sector va mantenir el subministrament i va evitar que hi hagués una crisi d’abastiment, com molt probablement hagués passat en un altre moment de la història”, ha destacat.

Així s’ha expressat durant la visita que ha fet aquest matí a la nova plataforma de productes frescos de Caprabo al ZAL Port, on la companyia ha anunciat un pla d’inversió de 100 milions d’euros pels propers 5 anys i l’obertura de fins a 80 noves botigues. El president ha agraït al grup “l’aposta per Catalunya” i “l’aposta per la producció de proximitat” i ha assegurat que el Govern “està al costat” de les empreses “que generen llocs de treball, que ajuden a crear riquesa, a repartir la prosperitat i a mantenir unes bones condicions laborals pels treballadors”.

“El mercat català és un mercat viu, dinàmic i de futur”, ha defensat el president, que ha assegurat que la producció alimentaria d’altíssim nivell que té el país “ens permet poder-nos marcar com a objectiu ser una de les potències alimentàries d’Europa”.

Davant els reptes immediats per fer front al canvi climàtic, Aragonès ha subratllat la necessitat d’apostar per “l’economia circular, el reciclatge i una reducció dràstica dels residus”, en tots els sectors productius.

En la visita, el cap de l’Executiu ha mantingut una reunió de treball amb el president del Consell d’Administració de Caprabo, Javier Amezaga, el director general del grup, Edorta Juaristi, i la resta de l’equip directiu. Seguidament, han fet una visita a la nova plataforma, de 24.600 m2 de superfície, on s’hi ubica el centre de distribució de producte fresc, la seu central de la companyia i la plataforma de Capraboacasa, el supermercat en línia de la companyia.

 

1  

Imatges

El cap de l'Executiu durant la visita a Caprabo

El cap de l'Executiu durant la visita a Caprabo 139