Mossos d'Esquadra

Imatge 1

Detingudes a Barcelona cinc persones per un delicte contra la salut pública

query_builder   10 desembre 2021 11:31

event_note Nota de premsa

Detingudes a Barcelona cinc persones per un delicte contra la salut pública

. Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona desmantellen dos punts de venda de drogues al Gòtic i al Raval

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissària de Ciutat Vella i agents de la Unitat d’Investigació i del Grup de Delinqüència Urbana de la Unitat Territorial de Ciutat Vella de la Guàrdia Urbana han detingut 5 persones, de República dominicana, Nicaragua i Dominica, i edats compreses entre 29 i 32 anys, per un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar fa unes setmanes quan es va rebre informació sobre un immoble situat en el barri Gòtic on es venien substàncies estupefaents.

Aquest immoble es trobava en situació d’ocupació i generava queixes veïnals pel constant tràfic de persones que s’acostaven a adquirir i a consumir drogues.

La investigació conjunta també va determinar que aquest habitatge es trobava connectat amb un segon pis del Raval. Aquest funcionava com a magatzem de les substàncies que es venien en el pis del Gòtic però també distribuïa drogues entre els clients dels locals d’oci nocturn de la zona.

Els dos cossos policials van crear un equip conjunt d’investigació per tal de corroborar l’activitat delictiva que s’estava portant a terme i poder donar una solució a la comunitat de veïns donat que es tractava de dos punts de venda de drogues amb una gran incidència de queixes veïnals, tant a l'interior de la finca com a la via pública.

L’operatiu conjunt es va portar terme ahir al vespre i va finalitzar amb la detenció de cinc persones per un presumpte delicte contra la salut pública, dues persones investigades per captar clients a la zona d’oci nocturn del Raval i amb el comís de diverses quantitats de substàncies estupefaents i diners en metàl·lic. L’immoble del Gòtic es va poder retornat al seu legítim propietari.

Els detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

 

 

Àrea de Comunicació

Barcelona, 10 de desembre de 2021

1  

Imatges

Imatge 1

Imatge 1 227