Mossos d'Esquadra

Detingudes a Barcelona quatre persones per tràfic de drogues en diferents pisos ocupats de Ciutat Vella i Eixample

query_builder   22 desembre 2021 13:37

event_note Nota de premsa

Detingudes a Barcelona quatre persones per tràfic de drogues en diferents pisos ocupats de Ciutat Vella i Eixample

. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat quatre punts de venda de substàncies estupefaents en un dispositiu conjunt que s’ha realitzat a primera hora d’aquest matí

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella  i de la Guàrdia Urbana de Barcelona del Grup de Delinqüència Urbana de la Unitat Territorial de Ciutat Vella i de la Unitat d’Investigació han detingut aquest matí quatre persones per un presumpte delicte contra la salut pública en un dispositiu conjunt que ha desmantellat quatre punts de venda de drogues en els barris del Gòtic, Raval i de Sant Antoni, en els districtes de Ciutat Vella i de l’Eixample.

 El dispositiu es va iniciar fa uns mesos quan els agents de la Guàrdia Urbana van detectar que un individu es dedicava a repartir i abastir de substàncies estupefaents, en mitjanes quantitats, a persones identificades com regents de diversos punts de venda de droga de Ciutat Vella. Aquestes persones revenien la droga en petites dosis a persones que en moltes ocasions la consumien allà mateix. Els agents també van comprovar que aquesta persona també feia entregues a d’altres individus que distribuïen les substàncies en monodosis per les zones  de Ciutat Vella i de l’Eixample.

 Davant aquests fets es va crear un equip conjunt d'investigació per tal de corroborar l'activitat delictiva que s'estava produint i poder donar una solució a les comunitats de veïns, donat que es tractava d’ un distribuïdor important de punts de venda de drogues molt conflictius i amb una gran incidència de queixes de molèsties, incivisme, i degradació de l’ entorn.

Aquests indicis van formar part de la investigació que finalment ha derivat en les quatre  entrades i perquisicions realitzades a primera hora d’aquest matí amb el resultat de  quatre persones detingudes per un presumpte delicte contra la salut pública, 4.445 euros em metàl•lic, el comís de diverses quantitats de substàncies estupefaents i de material per la seva preparació i distribució.

 

Àrea de Comunicació
Barcelona , 22 de desembre de 2021