Bombers

El GRCR aquest matí, durant la recerca a Granollers

Trobat l'home de 84 anys perdut a Granollers (Vallès Oriental)

query_builder   27 desembre 2021 18:01

event_note Nota de premsa

Trobat l'home de 84 anys perdut a Granollers (Vallès Oriental)

  • L’home estava desaparegut des de la nit del 25 de desembre, després que sortís a passejar per la zona del riu Congost

Una persona que passejava per Can Nicolau ha trobat conscient l’home de 84 anys desaparegut a Granollers, en una part boscosa dins la zona de recerca del dispositiu dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.

La recerca, que va començar la nit del 25 al 26 de desembre després que la família alertés de la seva desaparició, s’ha allargat fins a les 16:16h d’avui, hora en què els Bombers han pogut arribar fins a l’home, extreure’l per terra en llitera fins a una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, que l’ha traslladat a l’Hospital de Granollers.

Aquesta tarda els Bombers han donat per vàlida la informació d’un últim punt d’albirament, s’ha sectoritzat la cerca de nou pels volts de Can Nicolau, i quan s’iniciava la recerca en aquesta zona han confirmat la localització de l’home per part d’una persona que passejava per aquest paratge.

En el dispositiu de recerca, per part dels Bombers de la Generalitat avui hi han treballat 15 dotacions, tres unitats del Grup Caní de Recerca i l’helicòpter del GRAE d’Olot. També hi ha participat el cos de Mossos d’Esquadra, el SEM, els Agents Rurals, la Policia Local de Granollers, voluntaris de Protecció Civil i la Creu Roja.

Cerdanyola del Vallès, 27 de desembre de 2021

17:30 hores