Salut

salut

Salut comptabilitza 6.970 positius per auto test d'antígens a través de les farmàcies autoritzades

query_builder   4 gener 2022 18:32

event_note Nota de premsa

Salut comptabilitza 6.970 positius per auto test d'antígens a través de les farmàcies autoritzades

A Catalunya, s’han reportat un total de 6.970 auto test d’antigens positius a través de les farmàcies en les primeres 36 hores des de la posada en marxa d’aquest canal addicional i temporal de notificació de positius (entre ahir i avui fins al migdia). Es tracta dels primers positius per auto mostra d’antígens notificats per les farmàcies catalanes autoritzades des que ahir el Departament de Salut va activar aquesta nova via addicional i temporal perquè les persones que tinguin un resultat positiu de Covid-19 mitjançant un auto test el puguin notificar al sistema de salut.

Recordem que es tracta de les farmàcies que ja estaven autoritzades per realitzar tests d’antígens supervisats –unes 1.300 oficines a tot Catalunya–, les que ja han començat a notificar a Salut els resultats positius dels ciutadans i de les ciutadanes s’hagin fet l’auto test a casa. Podeu consultar el llistat a l’enllaç següent:

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/deteccio-de-casos-i-seguiment-de-contactes/tar-farmacies/farmacies-adherides