Educació

Foto

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, anuncia que el Departament inicia els tràmits per construir un institut a Cappont

query_builder   27 gener 2022 13:59

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, anuncia que el Departament inicia els tràmits per construir un institut a Cappont

  • El titular d’Educació així ho ha avançat en la trobada que ha mantingut  amb representants de les associacions de famílies i de veïns del barri de Cappont, a Lleida

 

  • Posteriorment, s’ha reunit amb els directors i directores dels centres educatius del municipi
Foto

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha avançat que el Departament d'Educació iniciarà els tràmits per tal de construir un institut al barri de Cappont de Lleida: “Hem vingut a Lleida i ens plau de poder compartir la decisió del Departament d'Educació de construir properament un nou institut a Cappont, que dona resposta a una demanda dels darrers anys. Per fer-ho possible, hem treballat amb la taula de planificació local, i hem ordenat l’oferta educativa del municipi”. Així ho ha expressat en la seva visita a Lleida, conjuntament amb l’alcalde del municipi Miquel Pueyo.

 

El conseller ha fet l’anunci durant la seva estada a la capital del Segrià, on ha mantingut una trobada amb els representants de les Associacions de famílies d’alumnes (AFA) i de veïns de Cappont.

 

Gonzàlez-Cambray ha explicat que, properament, Educació portarà al consell executiu la proposta que permetrà aprovar per acord de Govern l’inici del procés constructiu. D’aquesta manera, el futur institut de Cappont serà el primer projecte de la demarcació de Lleida que anirà al pla de construcció de centres educatius del Govern, que el dotarà de pressupost. Un cop es disposi de partida econòmica, el projecte es posarà en marxa.

Foto

D’aquesta manera, es dona compliment a una llarga reclamació de la comunitat educativa de Lleida i del barri de Cappont. Una comunitat educativa que podrà participar en el disseny del nou centre, segons ha remarcat Gonzàlez-Cambray: “Farem un procés participatiu perquè les associacions de famílies, la comunitat educativa i l’Ajuntament puguin donar el seu punt de vista sobre quin és l’institut que somnien i donar-hi resposta amb una construcció al servei de l’alumnat, al servei de la pedagogia. Amb un edifici al servei dels nous aprenentatges”.

 

Posteriorment, el titular d’Educació s’ha reunit amb els directors i directores dels centres educatius de la ciutat per tal d’exposar els principals reptes del Departament i conèixer les valoracions dels equips directius. En acabar, s’ha traslladat a la Paeria conjuntament amb l’alcalde i ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament.

 

 

27 de gener de 2022

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia