Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra detenen un home i una dona pels delictes de revelació de secrets i suborn

query_builder   25 març 2022 10:35

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen un home i una dona pels delictes de revelació de secrets i suborn

. Un dels detinguts és un mosso d’esquadra que presumptament filtrava determinada informació policial a un grup criminal organitzat molt actiu en diferents àmbits delinqüencials

. La Direcció general de la Policia ha incoat un expedient disciplinari a l’agent, que ha estat apartat del servei

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos de l’Àrea d’Investigació  Interna de la Divisió d’Afers Interns van realitzar ahir dues detencions a Barcelona i Montornès del Vallès, relacionades amb els delictes de suborn i revelació de secrets. Una de les persones detingudes és un agent dels mossos d’esquadra destinat als serveis centrals del Complex Central. Una tercera persona està investigada pels mateixos fets.

L’agent presumptament filtrava informació policial a un grup criminal organitzat especialitzat en diferents àmbits delinqüencials a canvi d’obtenir beneficis econòmics. Els investigadors han detectat més de 400 consultes irregulars i no justificades als sistemes d’informació policial. En el marc de l’operatiu, els agents han  portat a terme dues entrades i registres als domicilis de les persones detingudes. El cas és liderat pel Jutjat d’Instrucció número 3 de BCN.

La Direcció general de la Policia ha incoat un expedient disciplinari a l’agent  que ha estat apartat del servei.

Els detinguts passen avui a disposició judicial.

Àrea de Comunicació
Barcelona, 25 de març de 2022