Empresa i Treball

El Dia Nacional de l'Empresa reivindica la tasca de les empreses que aporten valor compartit a la societat

Empresa i Treball obre el termini per presentar les candidatures al Reconeixement de les Empreses del Futur Present 2022

query_builder   5 abril 2022 16:00

event_note Nota de premsa

Empresa i Treball obre el termini per presentar les candidatures al Reconeixement de les Empreses del Futur Present 2022

  • Aquesta iniciativa s’emmarca en la celebració del Dia Nacional de l’Empresa, que tindrà lloc per primer cop el proper 27 de juny amb l’objectiu de reivindicar la tasca de les empreses que aporten valor compartit vinculat a la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat
  • Se seleccionaran 10 candidates al premi final i serà la ciutadania qui, amb un procés participatiu, triarà la guanyadora
Dia de l'Empresa 2022
Dia de l'Empresa 2022

El Departament d’Empresa i Treball ha obert el termini per presentar les candidatures al Reconeixement de les Empreses del Futur Present 2022. Aquesta iniciativa s’emmarca en la celebració del Dia Nacional de l’Empresa, que tindrà lloc per primer cop el proper 27 de juny, amb l’objectiu de reivindicar la tasca de les empreses que aporten valor compartit vinculat a aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat.

En aquest primer procés se seleccionaran 10 candidates al reconeixement final i serà la ciutadania qui, amb un procés participatiu, triarà la guanyadora.

Poden ser beneficiàries d’aquest reconeixement les empreses amb establiment operatiu a Catalunya que exerceixin una activitat econòmica i que estiguin constituïdes com a societats de responsabilitat limitada, societats anònimes, societats laborals o societats cooperatives.

Els criteris que es valoraran són:

  • El posicionament estratègic de l’empresa en valor compartit, el bon govern corporatiu i la interrelació amb els seus grups d'interès. 
  • La gestió del talent a la companyia amb les millors pràctiques en desenvolupament professional, salut, benestar, seguretat financera, satisfacció, compromís i diversitat.
  • El nivell de traçabilitat i suport per a millorar l’impacte social i mediambiental al llarg de la cadena de subministrament de l’empresa i impacte en el territori.
  • La bona gestió amb els clients.
  • La gestió ambiental de les instal·lacions, processos i productes de l’empresa.
  • L’esforç i la trajectòria per impulsar el valor compartit.
  • L'impacte en reequilibri territorial.  

Les empreses que hi vulguin participar s’han de registrar en l’enllaç diaempresa.cat i tenen de termini fins al 27 d’abril de 2022.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia