Salut

Reunió

Salut destinarà 10M€ per millorar les condicions laborals dels professionals de les empreses de transport sanitari

query_builder   18 maig 2022 12:28

event_note Nota de premsa

Salut destinarà 10M€ per millorar les condicions laborals dels professionals de les empreses de transport sanitari

  •  Acord del nou conveni col·lectiu del transport sanitari català
Reunió d'aquest matí de la Taula d'equiparació del transport sanitari de Catalunya{"name":"2022/05/18/12/20/26dae78f-5948-4deb-8e0e-839573243cbb.jpeg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":"248"}

En la reunió d’aquest matí de la Taula d’equiparació del transport sanitari de Catalunya, constituïda el passat mes de setembre, i formada pel Departament de Salut; els diferents grups parlamentaris; l’associació catalana d’empresaris d’ambulàncies (ACEA), que és la patronal del sector; i representants sindicals, s’ha assolit l’acord del nou conveni col·lectiu del transport sanitari català.

Aquest nou conveni tindrà un impacte directe durant el 2022 en les condicions laborals dels treballadors i treballadores del transport sanitari com: millores en la definició de les categories, en la jornada laboral i en la conciliació. A més a més, el Departament de Salut destinarà una partida pressupostària addicional de 10 milions d’euros anuals per millorar les condicions laborals dels professionals de les empreses de transport sanitari.

El servei d’ambulàncies és un servei públic essencial per al ciutadà, gestionat pel SEM per encàrrec del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu principal és oferir un servei de qualitat al ciutadà en un àmbit tan important com són les emergències sanitàries. Per aquest motiu, el Departament de Salut i el SEM volen agrair a ACEA, i als representants sindicals la consecució d’un acord que contribueix a reforçar i garantir l’actual sostenibilitat del sistema sanitari català i que redunda en benefici de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Tanmateix, volen agrair el suport dels diferents grups parlamentaris en tot aquest procés.

Barcelona, 18 de maig de 2022  

4  

Imatges

1_Fotografia de la reunió

1_Fotografia de la reunió 253963

2_Fotografia de la reunió

2_Fotografia de la reunió 226765

3_Fotografia de la reunió

3_Fotografia de la reunió 287051

4_Fotografia de la reunió

4_Fotografia de la reunió 311850

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia