Educació

El seguiment de la vaga del sector educatiu a les 12h és del 1,18%

query_builder   2 juny 2022 12:18

event_note Nota de premsa

El seguiment de la vaga del sector educatiu a les 12h és del 1,18%

Segons les dades comunicades pel 63,90% dels centres públics a les 12h, el seguiment de la vaga de professionals del sector educatiu és del 1,18%.

 

Estan convocats a la vaga d’avui, parcial entre les 8h i les 10h, el personal docent funcionari i interí del Departament d’Educació i el personal laboral destinat en centres educatius del Departament.

 

Les dades de vaga facilitades pel Departament d’Educació reflecteixen el percentatge de totes les persones que han comunicat a l’equip directiu del centre educatiu que durant la jornada d’avui exerciran el seu dret de vaga i amb aquesta finalitat es registra per a poder-ho reflectir a les seves nòmines. El procés de comunicació es porta a terme de forma telemàtica, mitjançant una aplicació informàtica on cada centre notifica quines persones de la seva plantilla avui han manifestat que fan vaga. El Departament sempre dona a conèixer el percentatge de centres que han facilitat les dades de la seva plantilla, juntament amb la dada de seguiment. La difusió pública normalment es duu a terme quan hi ha un percentatge molt elevat de comunicació, ja que d’aquesta manera s’assegura un marge d’error molt estret respecte a la recollida definitiva del 100% de les dades.

 

Els percentatges de participació i comunicació de la vaga segons els diferents Serveis Territorials són els següents:

 

 

Serveis territorials

Participació centres públics

Catalunya Central

0,18%

Terres de l’Ebre

0,23%

Baix Llobregat

0,83%

Girona

0,85%

Vallès Occidental

1,00%

Maresme i Vallès Oriental

1,29%

Barcelona Comarques

1,36%

Lleida

1,49%

Consorci d’Educació de Barcelona

1,90%

Tarragona

2,63%

Catalunya

1,18%

 

2 de juny de 2022