Educació

Foto

El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Manresa

query_builder   3 juny 2022 13:45

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Manresa

  • Prèviament, Josep Gonzàlez-Cambray ha visitat l’Ajuntament del municipi i l’espai formatiu La Fàbrica Nova
Fotografia reunió

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, s’ha reunit aquest matí amb les direccions dels centres educatius de Manresa. Ho ha fet conjuntament amb l’alcalde del municipi, Marc Aloy.

 

Durant la trobada amb els representants de les direccions dels centres educatius de Manresa, el conseller ha pogut exposar les principals actuacions en matèria educativa del Departament de cara al proper curs escolar 2022-2023.

 

El conseller ha explicat als directors i directores dels centres altres mesures educatives que entraran en marxa el proper curs com la gratuïtat per les famílies de l’educació infantil 2 o la disminució de ràtios; i ha respost als dubtes plantejats pels representants de les direccions.

 

Prèviament a la reunió amb les direccions, el titular d’Educació ha visitat l’Ajuntament de Manresa, on ha mantingut una reunió amb els membres del consistori. En acabar, el conseller i l’alcalde s’han traslladat a l’espai formatiu La Fàbrica Nova, s'han desplaçat a la Fàbrica Nova, un antic complex fabril de Manresa que es vol transformar en un centre de coneixement, tecnologia, formació i empresa. Un projecte impulsat per l’Ajuntament de Manresa i la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC).

 

 

3 de juny de 2022