Educació

Fotografia

El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions dels centres educatius de La Seu d'Urgell

query_builder   17 juny 2022 15:03

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions dels centres educatius de La Seu d'Urgell

  • Prèviament, Josep Gonzàlez-Cambray ha visitat l’Ajuntament del municipi, on l’ha rebut l’alcalde Francesc Viaplana
Fotografia

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, s’ha reunit aquest matí amb les direccions dels centres educatius de La Seu d’Urgell. Ho ha fet conjuntament amb l’alcalde del municipi, Francesc Viaplana.

 

Durant la trobada amb els representants de les direccions dels centres educatius de La Seu d’Urgell, el conseller ha pogut exposar les principals actuacions en matèria educativa del Departament de cara al proper curs escolar 2022-2023.

 

El conseller ha explicat als directors i directores dels centres altres mesures educatives que entraran en marxa el proper curs com la gratuïtat per les famílies de l’educació infantil 2 o la disminució de ràtios; i ha respost als dubtes plantejats pels representants de les direccions.

 

A la capital de l’Alt Urgell hi ha 6 centres públics -4 escoles d’educació infantil i primària i 2 instituts on es pot cursar ESO, un dels quals també oferta cicles formatius-. Al municipi també hi ha un centre concertat que imparteix educació infantil, primària i secundària.

 

Prèviament a la reunió amb les direccions, el titular d’Educació ha visitat l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, on ha mantingut una reunió amb els membres del consistori, i ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament.

 

 

17 de juny de 2022

 

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 161

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia