Mossos d'Esquadra

cme

Detingudes cinc persones per tràfic de drogues en un dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana

query_builder   26 juny 2022 10:21

event_note Nota de premsa

Detingudes cinc persones per tràfic de drogues en un dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana

  • Els Mossos d’Esquadra i La Guardia Urbana van desmantellar quatre punts de venda de substàncies a Barcelona i Badalona

 

 

El passat mes de maig els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van realitzar un dispositiu conjunt consistent en cinc entrades i perquisicions per un presumpte delicte contra la salut pública i grup criminal en quatre pisos de Barcelona i un de Badalona.

 

El dispositiu es va iniciar després que agents de la Unitat Territorial de Sant Andreu de la Guàrdia Urbana tinguessin sospites que un grup d’individus es dedicava a la venda de drogues des d’un bar ubicat en el barri de la Trinitat Vella. Aquesta distribució generava una gran quantitat de molèsties veïnals i sensació d'inseguretat, no només a causa de les persones que acudien al lloc per comprar les drogues, sinó també perquè en algunes ocasions les consumien als voltants i abandonaven els estris que serveixen per a la seva manipulació i consum.

 

Per aquest motiu es va crear un equip conjunt de treball entre la Unitat d'Investigació, la Unitat Territorial de Sant Andreu i la Unitat Territorial de Nou Barris de la Guàrdia Urbana de Barcelona, juntament amb la Unitat d’Investigació del Cos dels Mossos d’Esquadra de Sant Andreu, atès que els cinc domicilis es trobaven distribuïts en aquests tres districtes de Barcelona, a més d'un altre a la localitat de Badalona.

 

Fruit de les indagacions d’investigació, els policies van identificar diverses persones que es dedicaven a distribuir les drogues des del bar de Trinitat Vella, a més van detectar altres habitatges que funcionaven com a punts de venda, distribució i emmagatzematge de les substàncies estupefaents, confirmant l’activitat delictiva del grup criminal, dels seus components i dels rols que tenien cadascun d’ ells.

 

L’operatiu policial conjunta va permetre detenir cinc persones, decomissar diferents quantitats de substàncies estupefaents, material per a la seva preparació i distribució i diners en efectiu.

 

 

 

Àrea de Comunicació

Barcelona, 26 de juny de 2022

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia