Educació

Conseller d'Educació

El conseller d'Educació rep als membres de l'equip CatSkills de formació professional

query_builder   5 juliol 2022 13:34

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació rep als membres de l'equip CatSkills de formació professional

  1. L’equip, format per 40 alumnes catalans, va obtenir 13 medalles al campionat estatal Spainskills, 6 d’or i 7 d’argent
  2. Els guanyadors de la medalla d’or seran els representats estatals a les competicions internacionals Worldkills Special Edition 2022

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha rebut aquest matí als membres de l’equip Catskills de formació professional que van participar al campionat estatal, l’Spainskills. L’acte, que ha tingut lloc al Palau Robert, ha estat un reconeixement a la tasca dels 40 joves catalans, que en la fase de l’Spainskills el passat mes de març, van aconseguir un total de 13 medalles, 6 medalles d’or i 7 d’argent.


El conseller d’Educació ha manifestat que aquesta competició “és un repte. I dels reptes s'aprèn. I no tots els moments són fàcils, però segur que n'haureu après o us farà créixer”. També ha dit als participants que “sou referents perquè estimeu el que feu. Segur que teniu moments de fluir fent el que feu. Estimar la feina és de les millors coses que hi ha. Quan t'ho passes bé és quan dones el millor de tu mateix”.


La delegació catalana va ser la més nombrosa a l’Spainskills i, a més a més, va participar a totes les 33 modalitats ofertades, tant en modalitat oficial com les 4 modalitats d’exhibició, on l’equip va aconseguir la primera posició en 2 d’elles. Els guanyadors de la medalla d’or seran els representats estatals a les competicions internacionals Worldkills Special Edition 2022 que se celebrarà per diferents seus d’arreu del món i dels Euroskills 2023 a Polònia.


El campionat permet als concursants mostrar les seves competències professionals, enfrontant-se a un conjunt de proves relacionades amb les habilitats (skills) del cicle formatiu que estan cursant. Un jurat especialitzat valora i puntua als participants, que han de passar les proves en un temps determinat.


5 de juliol de 2022


2  

Imatges

Conseller d'Educació

Conseller d'Educació 98629

Recepció equip Catskills

Recepció equip Catskills 158352