Administració i Funció Pública

Portada del Codi d'Administració Digital

El Portal Jurídic publica el Codi d'Administració digital de la Generalitat de Catalunya

query_builder   15 juliol 2022 16:01

event_note Nota de premsa

El Portal Jurídic publica el Codi d'Administració digital de la Generalitat de Catalunya

  1. Recull en línia les principals disposicions normatives i altres documents d’interès en l’àmbit de l’Administració digital
  2. És fruit de la col·laboració entre la Direcció General d’Administració Digital i d’Organització, la Direcció General de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica, i l’EADOP


El Codi d’Administració digital de la Generalitat de Catalunya ja es accessible al Portal Jurídic de Catalunya. Es tracta d’un recull, permanentment actualitzat, que ofereix la consulta en línia de les principals normes vigents en matèria d’Administració digital a Catalunya.

Portada del Codi d'Administració Digital {"name":"2022/07/15/16/02/727d48d5-6ca9-4c0c-bf8d-3d88f299e26b.jpg","author":"EADOP","type":"0","location":"0","weight":88845}

El Codi s’estructura en categories que s’agrupen per àmbits o matèries, i, dins d’aquestes categories, en normativa internacional i europea, normativa estatal i normativa catalana. El Codi també permet la consulta de versions anteriors de les normes i de totes les afectacions que han sofert.

La publicació del Codi d’Administració digital s’ha fet de forma coordinada entre l’EADOP (Entitat Autònoma del Diari Oficial i Publicacions), la Direcció General de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica i la Direcció General d’Administració Digital i d'Organització del Departament de la Presidència, i amb la col·laboració de les assessories jurídiques.

Aquest Codi pretén ser una eina que faciliti la recerca i consulta de les principals disposicions normatives i altres documents d’interès en l’àmbit de l’Administració digital, per l’impacte creixent que tenen tant en la tramitació administrativa, com en la creació de serveis públics digitals i en les relacions de les administracions públiques amb la ciutadania, especialment pel que fa a les comunicacions pel canal digital.

El Codi d’Administració digital de la Generalitat de Catalunya forma part de la col·lecció 'Codis de Legislació', que té l'objectiu de millorar la difusió del dret vigent a Catalunya i, alhora, de facilitar-ne la consulta per part dels operadors jurídics, els estudiants, els opositors i la ciutadania en general.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia