Delegació a Girona

Roda de premsa de balanç del primer any de legislatura

Laia Cañigueral: "Ens vam posar l'objectiu de treballar de forma transversal i transparent i podem dir que ho hem aconseguit"

query_builder   19 juliol 2022 15:17

event_note Nota de premsa

Laia Cañigueral: "Ens vam posar l'objectiu de treballar de forma transversal i transparent i podem dir que ho hem aconseguit"

  1. La delegada del Govern a Girona i els directors i directores dels Serveis Territorials han fet balanç del primer any de mandat.
  2. Els representants del Consell de Direcció han dut a terme 683 visites a ajuntaments, consells comarcals i a entitats del territori.

La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, acompanyada d’una representació de directors i directores dels Serveis Territorials, ha presentat aquest matí en roda de premsa el balanç del primer any de legislatura.

“Estem contents de poder afirmar que estem treballant transversalment, aquest concepte que a vegades és tan difícil d’assolir”, ha reblat la delegada.

“Ho hem dit des del primer dia: els reptes que hem d’afrontar no estan ordenats per departaments de la Generalitat”. En aquest sentit, la delegada ha explicat que “només aconseguirem donar resposta a les necessitats del territori i treballar pel benestar de la ciutadania si ho fem treballant en equip”.

Cañigueral s’ha referit a l’equip del Consell de Direcció com “un equip cohesionat, coordinat i en permanent contacte amb el territori, com demostren les 683 visites que hem fet a ajuntaments, consells comarcals i a entitats.” Quant a reunions, Cañigueral ha assegurat que es supera de llarg la xifra de més de 1.000 reunions amb entitats gironines, contactes que, segons la delegada, són “imprescindibles”.“No només es tracta de treball transversal entre departaments sinó també amb els agents econòmics i socials del territori”, ha afegit.

La delegada també ha ressaltat la importància dels 20 Objectius Generalitat Girona, presentats el passat mes de gener, que es van definir per “fer efectives les quatre transformacions del Pla de Govern a la vegueria de Girona i per promoure aquest treball conjunt”. Cañigueral també ha afegit que “en un exercici de transparència, tal com ens vam comprometre, us volem explicar com s’estan executant els Objectius que vam presentar amb alguns exemples d’accions que estem duent a terme”. La delegada ha explicat que això ajuda “a saber en quin moment estem i a posar en relleu la feina feta i el compromís de tots els serveis territorials amb la vegueria de Girona”.

Durant la presentació la delegada ha relatat algunes de les accions més destacades que s’han dut a terme durant aquest primer any de mandat, fent èmfasi en la transversalitat i la transparència. La presentació ha repassat els 20 objectius destacant-ne algunes de les accions realitzades, com l’augment de 26 grups nets de Formació Professional o la inversió de 80 mil euros destinada a 31 projectes de l’Espai Català Transfronterer.

2  

Imatges

Roda de premsa de balanç del primer any de legislatura

Roda de premsa de balanç del primer any de legislatura 104295

Roda de premsa de balanç del primer any de legislatura (2)

Roda de premsa de balanç del primer any de legislatura (2) 154365

`