Educació

Educació reforça l'estructura territorial del Penedès i de l'Alt Pirineu i Aran amb dos directors

query_builder   20 juliol 2022 11:47

event_note Nota de premsa

Educació reforça l'estructura territorial del Penedès i de l'Alt Pirineu i Aran amb dos directors

  1. El Departament ha nomenat avui Josep Maria Colomé com a director dels Serveis Territorials del Penedès i Ramon Jordana com a director dels Serveis Territorials de l’Alt Pirineu i Aran


El Departament d’Educació ha nomenat avui Josep Maria Colomé com a director dels Serveis Territorials del Penedès i Ramon Jordana com a director dels Serveis Territorials de l’Alt Pirineu i Aran. El passat 29 de març, amb l’aprovació del Decret de reestructuració del Departament d'Educació, es van crear dos nous Serveis Territorials d’Educació: els Serveis Territorials de l’Alt Pirineu i Aran i els Serveis Territorials del Penedès.


Actualment, l’Alt Pirineu i l’Aran formen part dels Serveis Territorials de Lleida i Girona, mentre que el Penedès està distribuït entre els Serveis Territorials de la Catalunya Central, Barcelona Comarques i Tarragona. D’aquesta manera, es vol dotar de proximitat de l’administració eductiva en aquests dos territoris, per la seva singularitat. En total són 12 les delegacions territorials arreu de Catalunya amb les noves incorporacions.


Josep Maria Colomé, nascut a La Granada l’any 1971, és Enginyer d’Electrónica, Enginyer Superior de Telecomunicacions i Màster Direcció i Administració d’Empreses. En l’àmbit educatiu, del 2014 al 2021 ha estat desenvolupant tasques de coordinació a l’Institut Milà Fontanals de Vilafranca del Penedès i, del 2021 fins a l’actualitat, coordinador TIC del Centre de Formació d’Adults Anoia d’Igualada.


Ramon Jordana, nascut a Astell, municipi de la Torre de Cabdella al 1956, és titulat en Geografia i Història. L’any 1981 va iniciar la seva carrera en l’àmbit educatiu i al 1994 es va incorporar al cos de professors de secundària, on ha desenvolupat diferents tasques en centres de La Pobla de Segur. Ha estat director de l’Institut de La Pobla de Segur del 2008 al 2020 i de l’Institut Centre d'Esports de Muntanya del Pallars, del 2020 fins a l’actualitat.20 de juliol de 2022


2  

Imatges

Ramon Jordana

Ramon Jordana 82256

Josep Maria Colomé

Josep Maria Colomé 41694

`