Empresa i Treball

Empresa i Treball obre la convocatòria de subvencions per a la inserció de persones en risc d¿exclusió social

Empresa i Treball obre la convocatòria de subvencions per a la inserció de persones en risc d'exclusió social

query_builder   3 agost 2022 09:30

event_note Nota de premsa

Empresa i Treball obre la convocatòria de subvencions per a la inserció de persones en risc d'exclusió social

  1. El Departament destina 16.7 milions d’euros a aquest programa que vol posar a l’abast de les persones participants mesures per adquirir i millorar habilitats i competències que afavoreixin la seva ocupabilitat

El Departament d’Empresa i Treball ha obert avui la convocatòria per a la concessió de subvencions del Programa de mesures actives d’inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania i per a persones en risc o en situació de risc d’exclusió social.

Impulsada per la Secretaria de Treball, mitjançant la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives, aquesta iniciativa té un pressupost de 16.700.000 euros.

L’objectiu d’aquest programa és posar a l’abast de les persones participants mesures per adquirir i millorar habilitats i competències que afavoreixin la seva ocupabilitat i la plena autonomia personal, familiar, econòmica i social.

Poden sol·licitar les subvencions les entitats privades amb personalitat jurídica pròpia, sense ànim de lucre, i amb àmbit d’actuació a Catalunya, que tinguin experiència en la realització d’accions d’inserció laboral per a persones en risc o situació d’exclusió social.

En el sí d’aquest programa del Departament d’Empresa i Treball, són subvencionables les actuacions d’orientació i informació per a la millora de les competències personals, professionals i tècniques per afavorir l’ocupabilitat, així com les actuacions de prospecció del món laboral i les tasques de suport i seguiment d’inserció laboral.

El termini per sol·licitar les subvencions finalitzarà el 12 de setembre d’enguany.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia