Empresa i Treball

Guardons Medalla i Placa President Macià

Empresa i Treball convoca els guardons Medalla i Placa al treball President Macià 2022

query_builder   5 setembre 2022 10:08

event_note Nota de premsa

Empresa i Treball convoca els guardons Medalla i Placa al treball President Macià 2022

  1. La Generalitat de Catalunya va crear l’any 1938 aquests guardons per reconèixer els mèrits laborals i la contribució a l’economia catalana, tant de les persones treballadores com de les empreses

El Departament d’Empresa i Treball ha iniciat el procés de concessió dels guardons Medalla i Placa President Macià per a l’any 2022.

La Generalitat de Catalunya va crear l’any 1938 aquests guardons per reconèixer els mèrits laborals i la contribució a l’economia catalana, tant de les persones treballadores com de les empreses.

La distinció de la Medalla al treball President Macià s’atorga com a reconeixement a aquelles persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.

La distinció de la Placa al treball President Macià s’atorga com a reconeixement a aquelles organitzacions i empreses en una de les seves quatre categories:

  1. Seguretat i salut en el treball.
  2. Igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar, i coresponsabilitat entre dones i homes dels treballs de mercat i domèstic i de cura de persones.
  3. Responsabilitat social empresarial.
  4. Foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat.

A partir de demà, 6 de setembre, i fins al 31 d’octubre, es podran presentar les sol·licituds per a la concessió de la Medalla i Placa al treball President Macià.

La informació del tràmit i la descàrrega dels formularis estarà activa en aquest enllaç.


`