Empresa i Treball

Danone anuncia l¿obertura a Barcelona del seu primer `hub¿ tecnològic a l¿Estat

Danone anuncia l'obertura a Barcelona del seu primer 'hub' tecnològic a l'Estat

query_builder   7 setembre 2022 11:13

event_note Nota de premsa

Danone anuncia l'obertura a Barcelona del seu primer 'hub' tecnològic a l'Estat

  1. El nou centre, que treballarà projectes d’innovació i digitalització de les operacions de la multinacional, suposarà la creació de més de 30 nous llocs de treball especialitzats en tecnologia i anàlisi de dades
  2. Aquest projecte d’inversió de Danone a Catalunya compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball
  3. Segons el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, “inversions com les de Danone, que se sumen a les de Pepsico, Google o Microsoft, posen de manifest el potencial de Catalunya com a epicentre europeu en l’àmbit de la innovació i la tecnologia”

L’empresa d’alimentació francesa Danone ha obert a Barcelona el seu primer hub tecnològic a l’Estat espanyol, un projecte que suposarà la creació de més de 30 nous llocs de treball qualificats especialitzats en tecnologia i anàlisi de dades. El nou centre, que ja es troba en funcionament, està dedicat a projectes d’innovació i digitalització dels processos operatius del negoci de la companyia.

Pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, “inversions com les de Danone, que se sumen a les recents de Pepsico, Google o Microsoft, posen de manifest el potencial de Catalunya com a epicentre europeu en l’àmbit de la innovació i la tecnologia”. Per Torrent, “aquest tipus de projectes representen els valors que cerquem a qualsevol inversió estrangera: vinculada a la indústria, que aposta pel talent, amb llocs de treball de qualitat i que posicionen Catalunya com a referent en l’economia del coneixement”. Aquest projecte de la multinacional del sector de l’alimentació compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball.

Es tracta del cinquè hub d’innovació i tecnologia de la companyia a escala internacional i complementa els oberts l‘any passat a França, Mèxic, Polònia i Malàisia. L’objectiu és que la nova oficina, que dona suport a les activitats de la companyia a la península Ibèrica, contribueixi a la transformació digital de Danone per guanyar més eficiència i consolidar estratègies de mercat, així com centralitzar operacions de la companyia i crear noves oportunitats de negoci.

En aquest sentit, el director de l’àrea d’IT & Data de Danone a la península Ibèrica, Nicolas Cosqueric, explica que “volem que el 2025 la tecnologia i les dades es converteixin en els grans diferenciadors estratègics de Danone: per això hem accelerat la consolidació d'aquest hub a Barcelona on es coordinaran projectes digitals que escalaran a nivell global”. Cosqueric subratlla que “fa anys que innovem en totes les àrees del nostre negoci, però ara necessitem accelerar la digitalització del nostre negoci amb un espai que comptarà amb persones de diferents nacionalitats on podran créixer, desenvolupar-se professionalment i estar a càrrec de projectes digitals que lideraran les estratègies de la companyia en un futur pròxim”.

Actualment Danone compta amb 900 treballadors a Catalunya ubicats a les oficines centrals de Barcelona, la planta de lactis i proteïnes alternatives vegetals a Parets del Vallès, la d’aigua mineral a Sant Hilari Sacalm i els equips comercials.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat

  1. Facebook @acciocat
  2. Linkedin ACCIÓ
  3. Youtube ACCIÓ


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia