Empresa i Treball

EMT

Lluís Juncà: "Les dones emprenedores són clau pel futur de la nostra societat i sense la seva aportació no podrem construir un món més sostenible, divers i equitatiu"

query_builder   21 setembre 2022 16:00

event_note Nota de premsa

Lluís Juncà: "Les dones emprenedores són clau pel futur de la nostra societat i sense la seva aportació no podrem construir un món més sostenible, divers i equitatiu"

  1. El director general d’Innovació i Emprenedoria ha fet aquestes declaracions durant la cloenda del grup de treball Dona i Empresa


El director general d’Innovació i Emprenedoria del Departament d’Empresa i Treball, Lluís Juncà Pujol, ha assegurat que “les dones emprenedores són clau pel futur de la nostra societat i sense la seva aportació no podrem construir un món més sostenible, divers i equitatiu”. El director general ha fet aquestes declaracions durant la cloenda del grup de treball Dona i Empresa.

Juncà ha afegit que “és una prioritat del Govern donar-les suport, acompanyar-les i també inspirar-les” i ha avançat que “continuaran treballant en aquesta línia, a través de nous formats innovadors”.

El Grup de treball Dona i Empresa és una iniciativa impulsada pel Departament d’Empresa i Treball. En les dues edicions que s’han fet han participat 46 entitats, s’ha donat suport a un total de 24 noves iniciatives i s’ha convidat a 22 ponents.

Entre les iniciatives sorgides hi ha la creació de fins a 2 noves xarxes d’emprenedores al territori: Xarxa Emprenedores Pallareses (XEP) impulsada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb 32 dones emprenedores i la Xarxa Emprendona d’Osona impulsada Creacció, Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement d’Osona amb 10 dones emprenedores.

Des del grup també s’ha impulsat la publicació d’una pàgina web de suport a les dones emprenedores, una col·lecció de manuals per reduir la bretxa de gènere a l’ecosistema emprenedor, el desenvolupament de diferents jornades i nous programes d’acompanyament, coaching i mentoria per a dones emprenedores.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter:@empresacat | @treballcat



1  

Imatges

Fotografia de la jornada de cloenda del grup de treball

Fotografia de la jornada de cloenda del grup de treball 304829

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia