Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Jaeyeok Yoon Kang, nomenat delegat del Govern de Catalunya a Corea del Sud

query_builder   27 setembre 2022 12:48

event_note Nota de premsa

Jaeyeok Yoon Kang, nomenat delegat del Govern de Catalunya a Corea del Sud

  1. Kang ha estat escollit després d’haver participat en el concurs convocat pel Departament d’Acció Exterior i Govern Obert per cobrir aquest càrrec


El Govern ha aprovat aquest dimarts nomenar Jaeyeok Yoon Kang nou delegat a Corea del Sud per a un mandat de quatre anys. Kang ha estat seleccionat després d’haver participat en el concurs convocat pel Departament d’Acció Exterior i Govern Obert per cobrir aquesta plaça, de la mateixa manera que s’ha fet amb els darrers delegats i delegades del Govern, amb un jurat integrat per un grup d’experts en l’àmbit internacional i de recursos humans del Departament.

Jaeyeok Yoon Kang ha treballat durant set anys a Corea del Sud per a empreses destacades en matèria de planificació territorial i urbanisme, on ha participat en l’elaboració d'estudis i projectes de noves ciutats de gran escala.

En l’àmbit acadèmic, Kang va cursar un màster en Arquitectura del Marc Espanyol de Qualificacions, és llicenciat en Arquitectura per l’Escola Superior d’Arquitectura i Tecnologia (ESAyT) de la Universitat Camilo José Cela i diplomat en arquitectura tècnica per l’Escola Superior de Disseny Elisava (Pompeu Fabra).

Pel que fa a la gestió pública, Kang ha col·laborat amb el Govern coreà participant en diversos projectes urbans d’ajuda oficial al desenvolupament (AOD) i de suport de polítiques urbanes i d’habitatge, i per poder oferir una planificació urbana sostenible alineada amb les condicions socioeconòmiques i sociopolítiques, el medi ambient i l’estat actual. També ha dut a terme discussions amb ministeris, secretaries, municipalitats, ONG o institucions universitàries dels països receptors.

En relació amb la seva trajectòria professional, el nou delegat a Corea del Sud s’ha especialitzat en matèries com el desenvolupament i el disseny de polítiques; la gestió pública per al desenvolupament; el monitoratge de dades per mesurar l’efectivitat de les polítiques públiques, així com les relacions internacionals i les polítiques globals, fent cursos impartits pel Banc Interamericà de Desenvolupament (IDB), l’Agència de Cooperació Internacional de Corea (KOICA), la Universitat de Nàpols Federico II o l’Associació de Contractistes Internacionals de Corea (ICAK).

`