Palau Robert

catwoman

Iniciativa conjunta de The Project i Palau Robert en el marc del Guitar BCN

Lídia Pujol, primera convidada del nou cicle de concerts CatWoman als Jardins del Palau Robert

query_builder   28 setembre 2022 12:50

event_note Nota de premsa

Iniciativa conjunta de The Project i Palau Robert en el marc del Guitar BCN

Lídia Pujol, primera convidada del nou cicle de concerts CatWoman als Jardins del Palau Robert

  1. Gemma Humet oferirà el seu recital el 13 de novembre
  2. Els concerts seran d’accés lliure i gratuït

Com a cloenda del festival Guitar BCN 2022, i en col·laboració amb el Palau Robert, The Project presenta un cicle dedicat al talent femení, CatWoman, que marcarà el punt i final de l’edició d’enguany, i ho farà coincidint amb la celebració dels 25 anys d’activitats de Palau Robert per part de la Generalitat de Catalunya.


Aquest espai privilegiat acollirà les actuacions de Lídia Pujol (2 d’octubre) i Gemma Humet (13 de novembre), a les 12h del migdia, iniciant un nou projecte que té per objectiu fer més visible la creativitat musical femenina catalana, element indispensable pel desenvolupament del teixit artístic i cultural del país.

Gràfica CatWoman
Imatge gràfica del cicle de concerts CatWoman
{"name":"2022/09/28/12/50/82c38089-6c9c-4b0a-8eae-fafedda2db77.jpg","author":"Palau Robert","type":"0","location":"0","weight":62013}

El festival Guitar Bcn, organitzat per TheProject, ha mantingut la seva categoria de clàssic amb tots els honors durant la seva edició 2022, assolint unes xifres d’assistència excepcionals al voltant d’un cartell molt complet que no deixa ningú enrere. Astres de les sis cordes, grans noms internacionals i les millors propostes d’aquí han donat forma a una temporada plena de bones vibracions.

En aquest context, la celebració de CatWoman als Jardins del Palau Robert, espai d’accés lliure i gratuït, és el millor dels epílegs possibles, i una bona introducció a les moltes activitats que prepara la Direcció general de Difusió amb motiu del 25è aniversari d’activitats del centre tal com avui el coneixem.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia