Bombers

Un home perd la vida en un incendi d'habitatge a Mataró (Maresme)

query_builder   1 octubre 2022 10:45

event_note Nota de premsa

Un home perd la vida en un incendi d'habitatge a Mataró (Maresme)

Un home de 79 anys va perdre la vida, ahir a la nit, en un incendi al seu habitatge, una casa unifamiliar de la plaça Gran número 7 de Mataró (Maresme).

L’avís, que es va rebre a les 22.38 hores del vespre, alertava d’un incendi a l’escomesa elèctrica de l’edifici. Immediatament, es van activar 4 dotacions de Bombers de la Generalitat (tres vehicles d’aigua i un de comandament). En arribar al lloc, l’edifici de planta baixa i dos pisos, hi havia molt fum i rebien la informació que a l’interior hi havia una persona amb mobilitat reduïda. Van iniciar la recerca i l’extinció de l’incendi. Van localitzar a la víctima i la van evacuar a l’exterior. El personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va assistir-lo, però les maniobres van ser infructuoses i, finalment, en van confirmar la mort.

Paral·lelament, a les 22.59 hores, els efectius dels bombers van apagar l’incendi, que va cremar el menjador de la planta baixa, i el van donar per controlat. Van ventilar el fum i van revisar els danys a l’edifici, donant-lo per extingit al voltant de la mitjanit.

Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l’incendi.

El SEM, que va desplaçar tres unitats i suport psicològic, van fer dues assistències més de persones, que van ser altes in situ.

En l’operatiu també van treballar efectius de la Policia Local.`