Agents Rurals

Denunciat un home a Cardedeu com a presumpte autor d'un maltractament animal

query_builder   13 octubre 2022 16:44

event_note Nota de premsa

Denunciat un home a Cardedeu com a presumpte autor d'un maltractament animal

El Cos d’Agents Rurals ha identificat la persona denunciada a través d’unes imatges de vídeo, en què es pot veure com es colpeja un porc senglar contra la pala d’un tractor

Es posarà en coneixement de la Fiscalia de Medi Ambient per si hi pot haver indicis de delicte

El Cos d’Agents Rurals ha denunciat un home a Cardedeu (Vallès Oriental) com a presumpte autor d’un maltractament animal, després que el passat dimarts dia 11 d’octubre a la tarda un agent fora de servei van rebre unes imatges de vídeo a través de les xarxes socials, on es pot observar on la persona denunciada agafa un porc senglar per les potes i el colpeja contra la pala d’un tractor.

Un cop es va tenir coneixement d’aquestes imatges, es van donar instruccions perquè s’investiguessin el fets i s’identifiquessin els responsables. L’endemà al matí els agents encarregats de la investigació van poder ubicat els lloc dels fets, al terme municipal de Cardedeu, i també identificar el presumpte autor, a qui ja s’ha denunciat per un presumpte maltractament animal.

Els fets també s’han posat en coneixement de la Fiscalia de Medi Ambient per si hi pot haver indicis de delicte.

La captura de fauna cinegètica, com és el porc senglar, està regulada i subjecte a inspeccions. S’ha de fer o bé a través de la caça o a través de paranys i sempre intentant evitar al màxim el patiment animal. Els fets tenen lloc en una àrea privada de caça i en època hàbil. Per tant, es poden dur a terme batudes de senglar.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia