Cultura

Estrena

Aquest divendres s'estrena en català 'Lil, el meu amic cocodril'

query_builder   19 octubre 2022 17:00

event_note Nota de premsa

Aquest divendres s'estrena en català 'Lil, el meu amic cocodril'

Cartell{"name":"2022/10/19/15/18/26be24fd-d957-4811-b5c0-fd38e7aa5aca.jpg","author":"Cultura","type":"0","location":"0","weight":78342}


Aquest divendres, 21 d’octubre, s’estrena Lil, el meu amic cocodril en versió doblada al català, amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística. Amb aquesta pel·lícula, les sales de cinema han estrenat, durant aquest any 2022, 62 pel·lícules doblades o subtitulades en català amb el suport del Departament de Cultura.

Quan la família Primm es trasllada a Nova York, el fill petit, Josh, lluita per adaptar-se a la nova escola i als nous amics. La seva vida fa un tomb quan descobreix en Lil a les golfes de casa seva, un cocodril que canta, li agraden els banys, el caviar i la música. Tots dos es fan amics de seguida, però la irrupció del malvat veí Mr. Grumps obliga tota la família a unir-se per demostrar que no hi ha cap mal a conviure amb un cocodril cantant.

Pel·lícula és distribuïda per Sony.

Consulteu la cartellera de Cinema en català.


Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El català i l'audiovisual són dos dels quatre eixos estratègics del Departament de Cultura per a l'actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Aquestes línies es van presentar a l'acte "Fem un gir de guió a l'audiovisual en català" amb participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i del secretari de Política Lingüística Francesc Xavier Vila.


Tràiler https://youtu.be/ncIPGgoF_BU

Sales de projecció http://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=36362

Cinema en català http://www.gencat.cat/llengua/cinema

`