Incasòl

Imatge

L'INCASÒL participa en el 48H Open House Barcelona

query_builder   20 octubre 2022 14:39

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL participa en el 48H Open House Barcelona

L’INCASÒL participa en la 13a edició del festival d’arquitectura 48H Open House Barcelona. Enguany, se celebra el cap de setmana 22 - 23 d’octubre en format presencial.

En l'espai Open Green i Open Pro, i amb el lema de l’esdeveniment “La Lliga dels Oficis”, l'INCASÒL obre al públic una promoció d’habitatges del Polvorí de Barcelona. Un edifici d’habitatges de lloguer assequible que forma part del procés de remodelació del barri.

Situada al carrer del Guadalquivir núm.14, es podrà visitar dissabte de 15 a 19 h sent una visita guiada sense inscripció prèvia amb un aforament de 15 persones. Es podrà visitar els pisos 3r 1a i 3r 2a i els de la planta baixa 1r i 2n.

Edifici sostenible

Habitatges al Polvorí és un bloc de planta baixa i tres plantes pis, amb 4 habitatges per replà. Un total de 16 habitatges de dos i tres dormitoris. Es tracta d’un edifici sostenible en què l’estructura i la façana és de fusta contra-laminada (reducció de la petjada de carboni) i s’han instal·lat panells fotovoltaics que generen electricitat per autoconsum. Un edifici que té la certificació energètica A.

El projecte s’ha dut a terme per l’equip d’arquitectes UTELuis Lara, Elena Redondo, Mònica Escaño i David Soley.

48H Open House Barcelona

48H Open House Barcelona és un festival d’arquitectura que cada any se centra en una temàtica diferent. Un projecte cultural de la ciutat de Barcelona que té per objectiu promoure l’arquitectura i ajudar a entendre-la. Enguany, sota el lema “La Lliga dels Oficis”, es reconeix totes les disciplines i les professions que fan de l’arquitectura una peça global i col·laborativa. Es parla de les professions i dels oficis que formen l’arquitectura i que generalment queden ocultes.

Una edició que ofereix visites guiades gratuïtes i visites amb audioguia en el que participa una varietat d’edificis que estan organitzats en quatre seccions: Open Infraestructures, Open Social, Open Green i Open Pro.


1  

Imatges

Imatge

Imatge 341768

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 875415

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia