Justícia, Drets i Memòria

Ciutat de la Justícia

El Departament de Justícia impulsa la formació de fiscals i lletrats de l'Administració de justícia a Catalunya

query_builder   25 octubre 2022 14:55

event_note Nota de premsa

El Departament de Justícia impulsa la formació de fiscals i lletrats de l'Administració de justícia a Catalunya

El Govern ha aprovat avui la subscripció d’un conveni de col·laboració entre el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, adscrit al Departament de Justícia, i el Centro de Estudios Jurídicos del Ministeri de Justícia per dur a terme activitats formatives adreçades als fiscals i lletrats de l’Administració de justícia que presten els seus serveis a Catalunya.

L’acord, que renova el conveni signat entre les dues parts l’any 2019, tindrà una durada de quatre anys i les dues parts el finançaran a raó de 20.000 euros cadascuna. El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada té, entre les seves funcions, col·laborar en la formació continuada dels membres de la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya així com dels titulars de les secretaries judicials -lletrats de l’Administració de justícia- destinats a Catalunya.

Per la seva banda, el Centro de Estudios Jurídicos del Ministeri de Justícia té l’encàrrec de formar els funcionaris pertanyents als cossos dels lletrats de l’Administració de justícia, metges forenses, facultatius de l’Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses i altre personal al servei de l’Administració de justícia.

El conveni preveu també la creació d’una comissió de seguiment que s’encarregarà, entre d’altres, d’elaborar el programa formatiu, la difusió de les activitats, l’expedició de certificats d’assistència i publicar les ponències impartides.

1  

Imatges

Ciutat de la Justícia

Ciutat de la Justícia 340721

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia