Incasòl

Signatura conveni

L'INCASÒL i La Salle Campus Barcelona signen un conveni de col·laboració empresarial i universitària

query_builder   2 novembre 2022 12:43

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL i La Salle Campus Barcelona signen un conveni de col·laboració empresarial i universitària

La directora de l’Institut Català del Sòl, Mercè Conesa, i el director general de La Salle-URL, Josep M. Santos, han signat un conveni de col·laboració empresarial per treballar conjuntament en el marc del Programa Corporate Board Council (CBC), impulsat per La Salle Campus Barcelona, i que pretén crear un ecosistema de trobada dels mons empresarial i universitari per generar activitats i projectes d’interès mutu, garantint la millor preparació dels estudiants cara a la seva futura incorporació al món laboral, i el suport de la visió creativa i oberta dels estudiants per donar respostes als reptes que té plantejats el món empresarial. Aquest conveni s’emmarca en els acords que està signant l’INCASÒL amb les universitats catalanes, per tal d’impulsar la recerca.

El programa CBC està governat per un Consell d’empreses que es va constituir el passat 15 de setembre en un acte solemne celebrat al campus de La Salle-URL. L’INCASÒL forma part d’aquest Consell i té la voluntat de participar en els diferents Grups de Treball que s’organitzen d’acord amb les diferents branques de coneixement pròpies de La Salle-URL, universitat de gran prestigi internacional amb set àrees de coneixement: Enginyeria, Arquitectura, Management, Animació, Arts Digitals, Filosofia i Enginyeria de la Salut.

Corporate Board Council

El Corporate Board Council (CBC) és el programa que La Salle Campus Barcelona ha desenvolupat per al trienni 2022-2024 amb l’objectiu de vincular empreses de primer nivell i La Salle-URL, promovent d'aquesta manera la interacció social, empresarial i econòmica orientada a la integració al mercat i a la transferència dels seus àmbits de coneixement i experiència el que redundarà en el desenvolupament i l'enfortiment de la cooperació.

El CBC preveu la creació de 4 comissions permanents centrades en 4 àmbits de coneixement: 1) Enginyeries TIC, Tecnologia i Informàtica; 2)Bussines i Management; 3) Arquitectura i Construcció; i 4) Arts Digitals, Animació, Jocs & VFX.

La Salle Campus Barcelona – Universitat Ramon Llull

La Salle Camps Barcelona, membre fundador de la Universitat Ramon Llull, és un centre universitari de prestigi internacional amb més d’un segle d’història que imparteix estudis de grau, màster, postgrau, doctorat i especialització en les àrees de coneixement d’Enginyeria, Arquitectura, Management, Animació & VFX, Arts Digitals, Filosofia i Enginyeria de la Salut, amb la tecnologia i l’humanisme com a elements essencials del seu ADN.

Actualment, compta amb més de 5.100 estudiants, dels quals més d’un 30 % són internacionals de fins a 90 nacionalitats. La taxa d’ocupabilitat dels alumnes que es graduen és d’un 96 %. En el seu ecosistema compta amb dos espais d’innovació i recerca únics: l’Internet of Things Institute of Catalonia (IoTiCAT) i el futur Interactives Arts & Science Laboratory (IASLAB, dos laboratoris de referència a Europa sobre la internet de les coses i les noves formes d’interacció entre humans, màquines i entorns virtuals.

La Salle Campus Barcelona fomenta l’esperit emprenedor, la innovació i la recerca aplicada, afavorint la interacció constant entre estudiant i empresa. Fidel a la seva missió de formar professionals amb valors capaços de transformar la societat, propicia el desenvolupament de la sensibilitat social i humanista de l’alumnat i el treball col·laboració transversal entre les seves àrees de coneixement.


1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 292614

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia