Mossos d'Esquadra

Detingut per furts a usuaris d'una benzinera

Els Mossos d'Esquadra detenen a Tarragona un lladre reincident per furts a usuaris d'una gasolinera

query_builder   19 novembre 2022 12:45

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen a Tarragona un lladre reincident per furts a usuaris d'una gasolinera

· Se li atribueixen fins a 4 furts en quinze dies en una mateixa estació de servei de Tarragona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona van detenir dimarts al matí un home, de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte de furt de manera continuada. En concret, se li atribueixen quatre fets comesos en només quinze dies.

El primer dels fets es remunta al passat 15 d’octubre, pels volts de les 21 hores, en una gasolinera d’un polígon industrial de Tarragona quan una clienta posava combustible al seu vehicle. Aprofitant un descuit, un home li va sostraure la bossa de mà que havia deixat al seient amb un telèfon mòbil, documents i diners en efectiu, entre altres objectes.

Els dies 21 i 22 d’octubre, el lladre va tornar a actuar a la mateixa estació de servei fent ús del mateix modus operandi. Aquest segon cas va tenir lloc pels volts de les 21.30 hores del dia 21, quan la víctima estava omplint el dipòsit i va a trobar a faltar el seu telèfon mòbil. L’endemà dia 22, a les 07.45 hores, un altre usuari d’aquesta estació de servei va adonar-se que li havien sostret dos telèfons mòbils, documents i diverses claus, entre elles les d’un altre vehicle.

El darrer fet va tenir lloc el 30 d’octubre, a les 20.15 hores, quan un camioner que estava fent benzina, va observar una de les portes obertes de la cabina i seguidament va trobar a faltar el seu telèfon mòbil.

Del conjunt de gestions efectuades així com de la recurrent manera d’actuar del desconegut, els mossos van poder identificar-lo i comprovar que es tractava d’un lladre multireincident que acumula fins a 20 antecedents policials.

Dimarts passat, al voltant de les 08.35 hores del matí, el van detenir a la rambla de Ponent de Tarragona.

El detingut va passar l’endemà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

A l’hora de posar benzina, cal vigilar els objectes personals i, encara que sigui per uns instant, tancar el cotxe mentre es fa el pagament.

No perdeu de vista el vehicle i no deixeu telèfons mòbils, bosses i objectes de valor a la vista.

1  

Imatges

Detingut per furts a usuaris d'una benzinera

Detingut per furts a usuaris d'una benzinera 2981704

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia