Delegació a Girona

Joan Mayoral Simón, nou Director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona.

Joan Mayoral Simón, nou director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona

query_builder   23 novembre 2022 14:38

event_note Nota de premsa

Joan Mayoral Simón, nou director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona

  1. Substitueix Jordi Martinoy i Camós, actual secretari general de Justícia, Drets i Memòria
  2. Miquel Carreras també ha estat ratificat com a gerent de la Regió Sanitària de Girona

Joan Mayoral Simón ha estat nomenat aquest matí director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, en substitució de Jordi Martinoy i Camós, actual secretari general de Justícia, Drets i Memòria.

Mayoral, nascut a Girona, és llicenciat en Dret i Màster en Alta Funció Directiva per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Actualment, i des del 2020, ocupava el càrrec de cap de Servei Territorial del Joc i l’Espectacle a Girona. També ha estat director del Centre d’Acolliment Girona entre juny del 2018 i febrer del 2020, subdirector general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència entre febrer del 2007 fins a juny de 2018 i lletrat del Gabinet Jurídic de la Generalitat del 2002 al 2007.

Joan Mayoral Simón, nou Director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona.{"name":"2022/11/23/14/37/553f414c-c098-4aea-b797-cb4d5a9320c6.jpeg","author":"DTG","type":"0","location":"0","weight":146725}


A més a més, Mayoral ha sigut distingit amb la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau i va ser secretari de la Comissió Interdepartamental per a l’impuls de la protecció efectiva davant el maltractament a infants i adolescents, del 2016 fins al 2018.

Miquel Carreras Massanet, gerent de la Regió Sanitària Girona

El Dr. Miquel Carreras també ha estat ratificat com a gerent del Servei Català de la Salut a la Regió Sanitària Girona, càrrec que ja ocupa des de l’abril del 2016. Nascut a Girona, és llicenciat en Medicina i Cirurgia, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària i Màster en Gestió Assistencial i en Medicina d’Urgències i Emergències. Carreras té una llarga experiència en gestió sanitària, que ha compaginat amb l’assistència.

2  

Imatges

Joan Mayoral Simón, nou Director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona.

Joan Mayoral Simón, nou Director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona. 146725

Miquel Carreras Massanet, gerent de la Regió Sanitària Girona.

Miquel Carreras Massanet, gerent de la Regió Sanitària Girona. 121848

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia