Territori

imatge

Renfe incorpora un nou servei per sentit a la línia R3 els caps de setmana i festius

query_builder   24 novembre 2022 17:12

event_note Nota de premsa

Renfe incorpora un nou servei per sentit a la línia R3 els caps de setmana i festius

·El nou tren reforça la franja matinal en sentit nord i a la tarda en direcció Barcelona


A partir del 6 de desembre, Renfe incorpora una nova freqüència per sentit a la línia R3 de Rodalies de Catalunya els caps de setmana i festius amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat dels viatgers a la zona de muntanya per gaudir de l’oferta d’oci que durant tot l’any es pot trobar al territori per on circula aquesta línia

El tren sortirà els dissabtes, diumenges i festius des de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 09.06 i arribarà a Ripoll 11.10. La tornada serà a les 17.50 des de La Molina per arribar a Plaça Catalunya a les 20.41.

El departament de Territori i Renfe han treballat de forma conjunta per seguir millorant els horaris a la línia R3 que ja es van modificar a l’abril d’aquest any aprofitant la reconfiguració de serveis que circulen per Plaça de Catalunya. En aquella millora ja es va incorporar un nou tren que permetia arribar a la part nord de l’R3 a primera hora del matí.

Amb aquests nous horaris es continua incentivant els desplaçaments en aquesta línia durant el cap de setmana amb un nou servei a l’R3 per sortir de Barcelona al voltant de les 09.00 hores cap a La Garriga, Vic o Ripoll i poder fer la tornada a mitja tarda a la Ciutat Comtal.

Tota la informació sobre horaris a www.rodaliesdecatalunya.cat, app de Rodalies, a estacions de la línia i al telèfon 900 41 00 41.

2  

Imatges

Horari 1

Horari 1 60393

Horari 2

Horari 2 50772

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 205537

`