Incasòl

Parcel·la 110-113. Sector Riuclar de Tarragona.

L'INCASÒL ven una parcel·la del sector Riuclar de Tarragona a Lavaderos Europa S.L.U

query_builder   29 novembre 2022 15:49

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL ven una parcel·la del sector Riuclar de Tarragona a Lavaderos Europa S.L.U

  1. Amb aquesta operació l’INCASÒL exhaureix els terrenys disponibles al sector d’activitats econòmiques Riuclar


L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha formalitzat la venda de la parcel·la 110-113 del sector Riuclar de Tarragona a l'empresa Lavaderos Europa S.L.U. La superfície de la parcel·la és de 12.000m² amb un preu de venda de 1.38M€.

Lavaderos Europa S.L.U és una empresa en constant creixement que té com a objectiu cobrir la demanda cada cop més nombrosa de serveis de neteja interior de cisternes de transport per carretera. Una demanda generada pel creixement constant de la indústria en els polígons de Tarragona i Catalunya.

Amb aquesta compra, Lavaderos Europa S.L.U amplia les seves actuals instal·lacions i ofereix nous serveis complementaris al Sector Riuclar de Tarragona, amb un increment de la plantilla de 6 persones. Així mateix, amb la present venda, l’INCASÒL ha exhaurit totes les parcel·les disponibles al sector Riuclar.

Sector Riuclar

El sector Riuclar és un dels polígons d'activitat econòmica més rellevants de Tarragona. La ciutat de Tarragona es troba en la cruïlla de l'eix del Mediterrani i la vall de l'Ebre i el seu sector de serveis i l'industrial són els més desenvolupats.

Les parcel·les Riuclar s'han consolidat com a sòl industrial i d'activitat econòmica amb una superfície de sòl de 493.494,28m². Un sector que està ben comunicat amb accés directe des de l'AP-7 i l'A-27 i amb el transport públic.

1  

Imatges

Imatge del sector de Riuclar

Imatge del sector de Riuclar 639224

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 817141

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia